HomeHL-SportsSuper League: Το σημερινό πρόγραμμα, οι ώρες και τα κανάλια

Super League: Το σημερινό πρόγραμμα, οι ώρες και τα κανάλια

Δύο παιχνίδια στις 19.30 διεξάγονται σήμερα για τη 15η αγωνιστική της Super League Interwetten: Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον ΟΦΗ και ο Άρης με τον Ιωνικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρόγραμμα της Δευτέρας

Η ΑΕΚ κοντράρεται απόψε (19.30) με τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο και ο Άρης την ίδια ώρα με τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League .

Να μειώσει εκ νέου τη διαφορά της στους οκτώ βαθμούς από τον Ολυμπιακό επιδιώκει η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ.

Η Ένωση θα παραταχθεί σήμερα (19.30) χωρίς τον Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση. Νοκ άουτ είναι επίσης ο Μιτάι (ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη), καθώς φυσικά και οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος που ακολουθούν ειδικά προγράμματα).

Ο Νίκος Νιόπλιας στον ΟΦΗ υπολογίζει και πάλι στον Κοσμά Τσιλιανίδη, ενώ εκτός άφησε ο Αντίλ Ναμπί. Τραυματίας είναι ο Απόστολος Διαμαντής, ενώ δεν υπολογίζονται οι Δημήτρης Σωτηρίου, Φιορίν Ντουρμισάι και Ουές.

Η αποστολή:

Epassy, Waterman, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Mellado, Μπαλογιάννης, Toral, Στάικος, Castaignos, De Guzman, Gallegos, Kamau, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Γιάννου, Selimovic, Λάμπρου, van Duinen, Bούρος.Άρης – Ιωνικός

Μετά το 1-1 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, η επικράτηση για τον Άρη εντός έδρας εναντίον του Ιωνικού είναι μονόδρομος.

Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν σήμερα (19.30) χωρίς τους Ματέο Γκαρσία, Τζέιμς Τζέγκο ,Ντάνιελ Σούντγκρεν (ο πρώτος είναι τραυματίας, ο δεύτερος τιμωρημένος και ο Σουηδός έχει κληθεί σε απολογία).

Ο Μπερτόγλιο μπήκε στην αποστολή, αλλά προέρχεται από τραυματισμό και είναι αμφίβολος.

Η επιστροφή του Μάριου Σιαμπάνη στην αποστολή σχετίζεται με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Βραζιλιάνος Ντένις.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γλάμα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Λούκας Σάσα, Μπράμπερς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Ντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Λούμορ, Δεληζήσης, Μαρμαρίδης και Μάνος.

Οι Νικαιώτες δεν υπολογίζουν για το σημερινό ματς στον Βραζιλιάνο επιθετικό Τουράμ που είναι τραυματίας, αλλά και στον Σύριο μεσοεπιθετικό, Άοσμαν, που είναι τιμωρημένος.

Ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την εξής αποστολή: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσεζ, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Λένις.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας

19.30 ΑΕΚ – ΟΦΗ

19.30 Άρης – Ιωνικός

Διαφήμιση
Διαφήμιση