HomeHL-9Πεζόδρομοι: Έτσι θα είναι το «νέο» Ηράκλειο με την ολοκήρωση των έργων

Πεζόδρομοι: Έτσι θα είναι το «νέο» Ηράκλειο με την ολοκήρωση των έργων

1821, μικρή Έβανς και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου αλλάζουν την πόλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σημαντική πρόκειται να είναι η αναβάθμιση στην καθημερινότητα και τη ζωή των πολιτών μετά την ολοκλήρωση των πεζοδρομήσεων στο Ηράκλειο.

Κι ενώ τα παράπονα και οι γκρίνιες περίσσευαν πριν λίγα χρόνια με την ανάπλαση στην οδό Δικαιοσύνης, πλέον τόσο οι καταστηματάρχες όσο και οι πολίτες δείχνουν αξιομνημόνευτη κατανόηση και υπομονή.

Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως με την παράδοση των οδών Ίδης και Δικαιοσύνης εκατοντάδες άνθρωποι καθημερινά κάνουν τα ψώνια τους, περπατούν, τρώνε, συζητούν με άνεση και ευκολία στους πεζόδρομους πάνω στο «σταυρό» της πόλης.

Οι πεζοί – κάτοικοι και επισκέπτες στο Ηράκλειο – θα βιώσουν περαιτέρω αναβάθμιση στην ποιότητα της ζωής τους, μακριά από το άγχος που προκαλεί η αυτοκίνηση, με την παράδοση και των νέων πεζόδρομων.

Συγκεκριμένα, η μικρή Έβανς, η Χατζημιχάλη Γιάνναρη (παράλληλη της Δικαιοσύνης προς το νότο), το Μεϊντάνι καθώς και η Αρχιεπισκόπου Μακαρίου παραδίδονται σε λιγότερο από ένα μήνα. Μέχρι το τέλος Μαΐου θα έχει παραδοθεί και η 1821 αλλάζοντας ριζικά το «πρόσωπο» της πόλης.

Δείτε στις εικόνες σε φωτορεαλιστική απεικόνιση το «νέο» Ηράκλειο

Μεϊντάνι – Μικρή Έβανς

mikri_evans2

Μικρή Έβανς

mikri_evans

1821

1821

Χατζημιχάλη Γιάνναρη (πίσω από τα Δικαστήρια)

giannari_xatzimixali

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου

arxiepiskopou_makariou

arxiepiskopou_makariou2

arxiepiskopou_makariou3

arxiepiskopou_makariou4

 Το Ηράκλειο από λήψη drone

irakleio_apo_psila

Διαφήμιση
Διαφήμιση