HomeΚΡΗΤΗΕμβολιασμός χωρίς… ραντεβού στην Κρήτη το Σαββατοκύριακο

Εμβολιασμός χωρίς… ραντεβού στην Κρήτη το Σαββατοκύριακο

Γιορτή Υγείας – White Weekend

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εμβολιασμοί χωρίς… ραντεβού πραγματοποιούνται στην Κρήτη αυτό το Σαβατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα, η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 διοργανώνει διήμερο δράσεων  για τον εμβολιασμό πολιτών σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλαο, χωρίς ραντεβού !

Το μόνο που χρειάζεται να έχουν μαζί τους, είναι το ΑΜΚΑ και την ταυτότητα τους.

Οι δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο προώθησης του Εθνικού Εμβολιαστικού Προγράμματος κατά της νόσου COVID-19 του Υπουργείου Υγείας και θα υλοποιηθούν από ώρα 11:00 π.μ έως 19:00 μ.μ.  παράλληλα και στις τέσσερις πόλεις της Κρήτης, με την πολύτιμη συνεργασία των αντίστοιχων Δήμων, των Υγειονομικών των Μονάδων της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης και του ΕΚΑΒ. Μαζί μας  και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης.

Οι εμβολιασμοί  θα αφορούν πολίτες από ηλικίας 12 ετών και άνω και θα πραγματοποιούνται με το εμβόλιο της Pfizer .

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

white_weekend

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν :

  • Ηράκλειο, στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο στην Πλατεία Ελευθερίας
  • Χανιά, στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, είσοδος από Νεώρια
  • Ρέθυμνο, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Τούρκικο)
  • Άγιος Νικόλαος, στην Κεντρική Πλατεία

Από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, εμβολιαζόμαστε χωρίς ραντεβού, για  να υποδεχθούμε μια νέα ασφαλή χρονιά για όλους!

Παράλληλα, με σύνθημα «Όλοι Διαφορετικοί, όλοι Μοναδικοί» – «Αλλά – Ζούμε Μαζί», το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, στα προαναφερόμενα σημεία σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλαο, οι ειδικευόμενοι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες της Δημόσιας Υγείας-Κοινοτικής Νοσηλευτικής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ, θα πραγματοποιήσουν δράσεις ευαισθητοποίησης και προσομοίωσης για την αναπηρία. Στόχος, η εξοικείωση μικρών και μεγάλων με την πραγματικότητα και την καθημερινότητα των Ατόμων με Αναπηρία.

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης προσκαλεί κάθε ανεμβολίαστο πολίτη και κάθε πολίτη που επιθυμεί να ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, να συμμετέχει στη Γιορτή  Υγείας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση