HomeΣΠΟΡΠανέτοιμοι: Βούρος, Γιαννούλης και Τσιλιανίδης

Πανέτοιμοι: Βούρος, Γιαννούλης και Τσιλιανίδης

Με τους Πραξιτέλη Βούρο, Κώστα Γιαννούλη και Κοσμά Τσιλιανίδη να προπονούνται κανονικά συνεχίσθηκε η μίνι προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Άρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η προετοιμασία της Κρητικής ομάδας θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης κι αμέσως μετά ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή των ποδοσφαιριστών για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά με το πρόγραμμα της Τρίτης:«Με τους Πραξιτέλη Βούρο, Κώστα Γιαννούλη και Κοσμά Τσιλιανίδη να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η σημερινή  προπόνηση της ομάδας μας στο Παγκρήτιο στάδιο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Άρη (16/12, 17:00).

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Juan Neira, με τους Απόστολο Διαμαντή και Abdul Weiss να συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ο Fjorin Durmishaj.

Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής, τελειώματα φάσεων και άσκηση τακτικής.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη, στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση