HomeHL1-GreeceΤραγωδία στο Καματερό: Νεκρά δύο ανήλικα αγόρια, μετά από φωτιά σε σπίτι

Τραγωδία στο Καματερό: Νεκρά δύο ανήλικα αγόρια, μετά από φωτιά σε σπίτι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο σοροί ανηλίκων εντοπίστηκαν μετά από κατάσβεση φωτιάς σε σπίτι στο Καματερό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δύο αγόρια 12-13 ετών, ενώ ένα ακόμη 2 ετών έχει τραυματιστεί. Το 2χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παίδων» με εγκαύματα στα χέρια. Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αδέλφια, μέλη οικογένειας Ρομά.

Τραγωδία στο Καματερό, η ενημέρωση της Πυροσβεστικής

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής οι σοροί εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε δώμα διώροφης οικίας, επί της οδού Ιθάκης. Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

2 νεκρά παιδιά στο Καματερό

Σύμφωνα με πληροφορίες η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τη φωτιά στο σπίτι στο Καματερό στις 10 παρά 10. Η φωτιά ξέσπασε σε ένα δώμα περίπου 50 τ.μ. στο οποίο βρίσκονταν τα τρία παιδιά.

Οταν έφθασε η πυροσβεστική στο δώμα στο Καματερό βρήκαν απέξω τον πατέρα των παιδιών ο οποίος τους είπε ότι μέσα βρίσκονταν τα τρία παιδιά του. Δυστυχώς η φωτιά είχε κάψει τα πάντα εγκλωβίζοντας τα παιδιά.

Οσο για την αιτία της φωτιάς εξετάζονται τα ενδεχόμενα του βραχυκυκλώματος, ή την πρόκλησή της από θερμαντικό μέσο. Πλέον διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση