HomeΕΛΛΑΔΑDeal: Ο νοσηλευτής που πήρε από τον τραπεζίτη 60.000 ευρώ

Deal: Ο νοσηλευτής που πήρε από τον τραπεζίτη 60.000 ευρώ

Μια αναμέτρηση για γερά νεύρα...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τρίτη φορά το «Deal» έδωσε το ποσό των 60.000 ευρώ. Ο Ιωάννης, ο νοσηλευτής από τη Μεσσηνία έπαιξε με στρατηγική και έχοντας την τύχη στο πλευρό του κατάφερε να φύγει από το παιχνίδι με το μεγάλο ποσό.

Σε μια αναμέτρηση με τον τραπεζίτη για γερά νεύρα ο παίκτης έφτασε μία ανάσα πριν το τέλος έχοντας κρατήσει τα μεγαλύτερα ποσά μέσα στο παιχνίδι και ήταν έτοιμος να κάνει το πιο ριψοκίνδυνο deal. Είχε μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του τραπεζίτη και οι προσφορές του δεν κατάφεραν να τον «λυγίσουν», αφού τα ποσά που είχε στην άκρη, ήταν άκρως δελεαστικά.

Ο παίκτης είχε πολύ καλές προσφορές από τον τραπεζίτη καθώς το μόνο κουτί με μεγάλο ποσό που έβγαλε εκτός παιχνιδιού με τις επιλογές του ήταν αυτό των 20.000 ευρώ, τίναξε την… μπάνγκα στον αέρα, σε σημείο που έκανε ακόμα και τον Χρήστο Φερεντίνο να παραδεχτεί πως δεν έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο, όσο καιρό παρουσιάζει το Deal.

Ο Ιωάννης, που δήλωσε ότι έχει περάσει αρκετές δυσκολίες, κατάφερε να φύγει από το Deal με 60.000 ευρώ. Μάλιστα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα που τα κατάφερε.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση