HomeHL-Lifestyle«Sex and the City»: O Mr. Big ζει, φλερτάρει και διαφημίζει το «μοιραίο» ποδήλατο

«Sex and the City»: O Mr. Big ζει, φλερτάρει και διαφημίζει το «μοιραίο» ποδήλατο

Που του... κόστισε την τηλεοπτική του «ζωή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πρώτο επεισόδιο του reboot του «Sex and The City», με τίτλο «And Just Like That», o Μr. Big, τον οποίο υποδύεται ο Αμερικανός ηθοποιός Κρις Νορθ, παθαίνει καρδιακή προσβολή και τελικά πεθαίνει μετά από το πρόγραμμα γυμναστικής που έκανε με το ποδήλατό του, της εταιρείας Pelοton.

Στην πραγματική ζωή, ωστόσο, ο 67χρονος ηθοποιός Κρις Νορθ ζει και βασιλεύει! Είναι έτοιμος, μάλιστα, να ανέβει ξανά στο ποδήλατο της Pelοton!

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό spot της Peloton μαζί με την γυμνάστρια Jessica King. Κάθονται στον καναπέ του χριστουγεννιάτικα στολισμένου σαλονιού, συζητούν, χαμογελούν και φλερτάρουν, ενώ το τζάκι καίει.

Την ώρα που ο γοητευτικός, ταλαντούχος ηθοποιός και η όμορφη γυμνάστρια μιλούν, ακούγεται μία φωνή: «Και κάπως έτσι είναι ζωντανός». Η συγκεκριμένη φράση βγαίνει από το στόμα του Καναδού ηθοποιού Ράιαν Ρέινολντς. Στο τέλος της διαφήμισης ο ίδιος ηθοποιός αναφέρει τα οφέλη της ποδηλασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ουσιαστικά οι άνθρωποι της Peloton σκαρφίστηκαν το concept για το spot αμέσως μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Αnd Just Like That». Η διαφήμιση έχει γίνει viral και οι πωλήσεις της Pelοton αναμένεται να…αυξηθούν!

protothema.gr