HomeΚΡΗΤΗΤο Επιμελητήριο Ηρακλείου στο «Greek Tourism B2B Workshop» της Πολωνίας με 14 επιχειρήσεις -μέλη του

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στο «Greek Tourism B2B Workshop» της Πολωνίας με 14 επιχειρήσεις -μέλη του

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα αποτελεί για τους Πολωνούς ταξιδιώτες τον πρώτο σε προτίμηση τουριστικό προορισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εποικοδομητική και γόνιμη αποδείχθηκε η συμμετοχή τουριστικών επιχειρήσεων από το Ηράκλειο στο «Greek Tourism B2B Workshop» το οποίο πραγματοποιήθηκε 9 & 10 Δεκεμβρίου στη Βαρσοβία της Πολωνίας, με τη συνδρομή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Πρόκειται για Ξενοδοχεία, Γραφεία Ενοικίασης Αυτοκινήτων, Τουριστικά Γραφεία και Πρακτορεία, οι εκπρόσωποι των οποίων είχαν προγραμματισμένες Β2Β συναντήσεις με 60 από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της Πολωνίας.

Το Επιμελητηρίου Ηρακλείου είχε απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στις επιχειρήσεις-μέλη του, που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, προκειμένου για να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στις συναντήσεις αυτές και επιδότησε μέρος των εξόδων τους, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας των μελών του.
20211209_125909
Οι επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν είναι οι εξής:
BACCARA HOLIDAY SERVICES
BEST WAY TRAVEL
BLUE AEGEAN HOLIDAYS
CIVITEL CRETA BEACH HOTEL
KNOSSOS BEACH AE
MASTER HOLIDAYS
SYMMERLAND TRAVEL
TRAVEL SWEETY
TRAVELTALES CRETE LIMITID
TREND TOURISTIC SERVICES AE
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
Δ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Α.Κ. ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ ΑΕ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΠΟΥΝΑΚΗΣ Α.Ε. – S Resorts
ΣΗΦΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΣ ΑΤΕΞΕ – MILLENNIUM TRAVEL CENTER
20211209_130219
«Οργανώνουμε δράσεις που φέρνουν στα μέλη μας άμεσα αποτελέσματα συνεργασίας και πιστεύουμε ότι πάντα υπάρχουν ευκαιρίες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε ώστε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον της διεθνούς αφοράς για την Κρήτη» ανέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης με την ολοκλήρωση των συναντήσεων στην Πολωνία και κάλεσε για άλλη μια φορά τις επιχειρήσεις να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου για ενημέρωση σχετικά με δράσεις που τους ενδιαφέρουν.

Να σημειωθεί, ότι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα αποτελεί για τους Πολωνούς ταξιδιώτες τον πρώτο σε προτίμηση τουριστικό προορισμό για τη θερινή περίοδο και σύμφωνα με τους Πολωνούς tour operators, το ποσοστό πωλήσεων ταξιδιών προς την Ελλάδα κυμαίνεται από 28% έως 36% στο σύνολο των πωλήσεών τους για την καλοκαιρινή περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με εκθέσεις και επιχειρηματικές συναντήσεις όλων των κλάδων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ: 2810 247034, e-mail: [email protected]

Διαφήμιση
Διαφήμιση