HomeHL-9Κρυφή κάμερα κατέγραψε τον τρελό χορό γυναίκας που μόλις έπιασε δουλειά

Κρυφή κάμερα κατέγραψε τον τρελό χορό γυναίκας που μόλις έπιασε δουλειά

Εγινε viral

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πώς μπορεί να νιώθεις όταν προσλαμβάνεσαι σε μια νέα δουλειά; Η αντίδραση αυτής της νεαρής γυναίκας τα λέει όλα και για αυτό έγινε και viral.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα έξω από το «The Spot Sports Bar & Grill» στη Τζόρτζια των ΗΠΑ δείχνει την τυχερή υποψήφια να περπατά στο πάρκινγκ και να σταματά για να κοιτάξει γύρω της προκειμένου να βεβαιωθεί πως είναι μόνη, προτού αρχίσει να χορεύει.

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram έχει πλέον συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές και μάλιστα τράβηξε την προσοχή της ίδιας της υπαλλήλου. Η Καλάγια, έγραψε απαντώντας: «Ουάου! Έπρεπε να το κάνω! Νόμιζα ότι δεν με έβλεπε κανείς! Έκανα λάθος. Ευχαριστώ».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @dakara_spence

Τι δήλωσε η ίδια η κοπέλα

Στο δικό της βίντεο, όπου μιλά για το γεγονός , εξήγησε πως δεν είχε ιδέα πως είχε γίνει viral μέχρι που κάποιος της τηλεφώνησε. Αποκαλώντας την νέα της διευθύντρια «ευλογία» συνέχισε: «Απλώς κάνω αυτούς τους αστείους χορούς οπουδήποτε, κάθε μέρα. Δεν ήξερα ότι με είχε καταγράψει η κάμερα. Είμαι τόσο ευγνώμων και χαρούμενη για την ευκαιρία που μου έδωσε. Μου τηλεφώνησε σήμερα και μου είπε’ Σε τσάκωσα να χορεύεις χθες’».

Πάντως, το νέο της αφεντικό δεν έδειξε να ενοχλείται λέγοντάς της μάλιστα, πως έπιανε δουλειά την επόμενη μέρα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση