HomeHL-WorldΓυναικοκτονία στις ΗΠΑ: Στοιχεία σοκ για τον Έλληνα ομογενή

Γυναικοκτονία στις ΗΠΑ: Στοιχεία σοκ για τον Έλληνα ομογενή

Η ομοιότητα με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία γύρω από την εν ψυχρώ δολοφονία μιας 35χρονης γυναίκας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Ο 37χρονος σύντροφός της, ο ομογενής Πίτερ Οικονόμου, αφού την κατακρεούργησε την κοπέλα μέσα στο διαμέρισμά τους, επιχείρησε να παραπλανήσει τις Αρχές και δήλωσε πως είχε γίνει ληστεία.

Η δολοφονία της 35χρονης Mindy Singer πρόκειται για μια υπόθεση που θυμίζει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με την φρικτή δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Και στις δύο περιπτώσεις οι συζυγοκτόνοι μετά το αποτρόπαιο έγκλημα κάλεσαν τις Αρχές λέγοντας ότι ληστές μπήκαν στο διαμέρισμα του σπιτιού τους… προκειμένου να τους αποπροσανατολίσουν.

«Ο δολοφόνος με έβαλε να σκοτώσω την πρώην κοπέλα μου εκεί πάνω. Είναι κάπου εδώ αυτοί» υποστήριξε ο 37χρονος σύντροφος της Mindy Singer, την ώρα που οι αστυνομικοί του έχουν περάσει χειροπέδες και τον έχουν βάλει μέσα στο περιπολικό. Σε κατάσταση αμόκ ο 37χρονος σπάει το παράθυρο του περιπολικού και βγαίνει από το τζάμι φωνάζοντας: «Έπαθα καρδιακή προσβολή. Χρειάζομαι ιατρική βοήθεια τώρα», με τους αστυνομικούς να τον τοποθετούν σε φορείο.

Ο ομογενής Πίτερ Οικονόμου, σύμφωνα με τη δικογραφία, αρχικά χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι την σύντροφό του και στη συνέχεια άρχισε να τη μαχαιρώνει στο λαιμό και στον κορμό. Ωστόσο, το δολοφονικό μένος του δεν σταμάτησε εκεί: πήρε ένα σπαθί και άρχισε να τη μαχαιρώνει στα οπίσθια, ενώ την χτύπησε και με κατσαβίδι στο στήθος…

Στη συνέχεια, τοποθέτησε το πτώμα της 35χρονης μέσα στη ντουλάπα… και κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως ληστές προσποιούμενοι τους αστυνομικούς εισέβαλαν στο διαμέρισμα και την σκότωσαν.

Σοκαριστικές μαρτυρίες

«Νομίζω ότι η οικογένεια του κοριτσιού ερχόταν και την έψαχνε. Ήταν η 3η μέρα που ήρθαν να τη βρουν. Δεν απαντούσαν από το διαμέρισμα» ανέφερε ένας κάτοικος της περιοχής.

«Εκείνη την ημέρα, εκείνος πήρε την Άμεση Δράση. Είναι ψεύτης. Προσπαθούσε να απαλλάξει τον εαυτό του από αυτό που έκανε. Δεν είναι επαγγελματίας δολοφόνος. Είναι ψυχοπαθής» πρόσθεσε φίλος της αδικοχαμένης 35χρονης.

Newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση