HomeΕΛΛΑΔΑΤι συζήτησαν Μητσοτάκης και Ιερώνυμος στην συνάντηση στο Μαξίμου

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Ιερώνυμος στην συνάντηση στο Μαξίμου

Επίκειται η παρουσία του πρωθυπουργού στην έκτακτη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο.

Η συνάντηση, κατά πληροφορίες, είχε προπαρασκευαστικό χαρακτήρα, καθώς ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και η αρμόδια υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αναμένεται να συμμετάσχουν στην έκτακτη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου.

Στην ατζέντα της συνάντησης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε το ζήτημα της λειτουργίας των ναών ενόψει των Χριστουγέννων, αναφορικά και με τη διαδικασία ελέγχου των απαιτούμενων πιστοποιητικών για την είσοδο των πιστών στις ιερές ακολουθίες, όπως και η εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος.

Ιδίως σε μια συγκυρία που η κυβέρνηση εστιάζει στην κινητοποίηση των πολιτών άνω των 60 ετών να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, αλλά και στην αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμών με την τρίτη δόση, με δεδομένο ότι το τέταρτο κύμα της πανδημίας κορυφώνεται εντός της ευρωπαϊκής ηπείρου αυτές τις ημέρες, πλήττοντας ιδιαίτερα τις πιο μεγάλες ηλικίες.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση