HomeΚΡΗΤΗΨήφισμα του ΤΕΕ/ΤΑΚ για τον Αντώνη Σακκαδάκη

Ψήφισμα του ΤΕΕ/ΤΑΚ για τον Αντώνη Σακκαδάκη

Τι αναφέρει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ψήφισμα εξέδωσε το ΤΕΕ/ΤΑΚ με αφορμή την απώλεια του Αντώνη Σακκαδάκη.

Το ψήφισμα αναφέρει:

Με την είδηση της απώλειας του Αντώνη Σακκαδάκη Πολιτικού Μηχανικού, εκλεκτού συναδέλφου και μέλους του ΤΕΕ, η Διοικούσα  Επιτροπή του ΤΕΕ – Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα,
  • Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένειά του,
  • Να καταθέσει το ποσό των 50,00 € στο ίδρυμα «Ηλιαχτίδα»

εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την  απώλεια του αγαπητού συναδέλφου στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

O  Αντώνης  Σακκαδάκης   ως ενεργός πολίτης, διετέλεσε Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με έντονη συνδικαλιστική και πολιτική παρουσία. Συμμετείχε, ως σύμβουλος του  τότε Υπουργείου Δημοσίων Έργων, στο έργο κατασκευής του Φράγματος  Αποσελέμη. Διατέλεσε επίσης  Διευθυντής  Γραφείου και Σύμβουλος  Περιφερειάρχη, επί θητείας του κ. Σεραφείμ Τσόκα       Πάντα ενεργός και δραστήριος  επαγγελματίας υπηρέτησε επάξια το επάγγελμα του Μηχανικού ενώ διακρίθηκε με την έντονη παρουσία του στα δρώμενα της πόλης του Ηρακλείου.

Υπήρξε επίλεκτο μέλος της κοινωνίας του Ηρακλείου με έντονη κοινωνική παρουσία και ανιδιοτελή φιλανθρωπία.

Στην σύζυγο του Μαρία και στα παιδιά του τον αγαπητό συνάδελφο Νίκο και  τη κόρη του Κωνσταντίνα που συνεχίζουν το έργο του, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί  αύριο Παρασκευή στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λ. Κνωσσού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση