HomeHL-LifestyleΠατέρας πριγκίπισσας Σαρλίν: «Δεν την είδα ούτε μία φορά όσο ήταν στη Νότια Αφρική»

Πατέρας πριγκίπισσας Σαρλίν: «Δεν την είδα ούτε μία φορά όσο ήταν στη Νότια Αφρική»

«Θα επιστρέψει πιο δυνατή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό εξακολουθεί να νοσηλεύεται και ο πατέρας της μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση με την υγεία της, που περνά η κόρη του.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό, Μάικ Γουίτστοκ, αποκάλυψε ότι η κόρη του είναι «πολύ ευάλωτη», επειδή έχει υποβληθεί σε «πολλές ιατρικές παρεμβάσεις». Δηλώνει, ωστόσο, βέβαιος ότι ότι «θα επιστρέψει (σ.σ.: από την κλινική όπου νοσηλεύεται) πολύ πιο δυνατή».

Ο πατέρας της πριγκίπισσας Σαρλίν, ο οποίος ζει στην επαρχία Gauteng της Νότιας Αφρικής, δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να δει την κόρη του κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης παραμονής της στην πατρίδα της, επειδή ανησυχούσε για τους κινδύνους από τον κορωνοϊό.

Οπως είπε στο News24: «Δεν ήθελα να την κολλήσω. Επειδή υπεβλήθη σε τόσες ιατρικές παρεμβάσεις, είναι πολύ ευάλωτη».

Αποκάλυψε όμως ότι μιλούσαν τακτικά στο τηλέφωνο και είπε ότι έχουν εξαιρετική σχέση.

Ο πατέρας της πριγκίπισσας Σαρλίν πρόσθεσε ότι μιλάει επίσης τακτικά με τα παιδιά της, τα εξάχρονα δίδυμα Ζακ και Γκαμπριέλα, τα οποία παραμένουν στο Μονακό με τον πατέρα τους, ενώ η Σαρλίν συνεχίζει τη θεραπεία της σε κλινική του εξωτερικού.

«Γνωρίζοντας πώς προπονούνταν την εποχή που ήταν ενεργή αθλήτρια, ξέρω ότι είναι δυνατή και ότι θα τα καταφέρει και θα επιστρέψει πολύ πιο δυνατή», προέβλεψε για την κόρη του.

Η Σαρλίν επέστρεψε στον σύζυγό της και τα δίδυμα παιδιά της στο Μονακό τον περασμένο μήνα, έπειτα από παραμονή 10 μηνών στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, ενώ φέρεται να αναρρώνει από μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες υπεβλήθη στη Νότια Αφρική, ύστερα από λοίμωξη του ιγμορείου.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με φίλους της, η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά άσχημη, τρεφόταν με σωληνάκι και παραλίγο να πεθάνει.

Μέσα σε λίγες ημέρες από την επιστροφή της, η πριγκίπισσα Σαρλίν εισήχθη σε κέντρο θεραπείας, σε άγνωστη τοποθεσία, με τον σύζυγό της Αλβέρτο, 63 ετών, να λέει ότι υποφέρει από «εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση