HomeHL-LifestyleΧολιγουντιανή σταρ λέει πως ο Μέριλιν Μάνσον απειλεί να βιάσει τον 8χρονο γιο της

Χολιγουντιανή σταρ λέει πως ο Μέριλιν Μάνσον απειλεί να βιάσει τον 8χρονο γιο της

Τι αναφέρει στην καταγγελία της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ προκάλεσαν στην αμερικανική σόουμπιζ, οι αποκαλύψεις που έκανε η 34χρονη χολιγουντιανή σταρ Evan Rachel Wood για τον πρώην σύντροφό της και άλλοτε σταρ της ροκ Marilyn Manson.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρωταγωνίστρια της σειράς Westworld, που στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με τον Manson, αποκάλυψε πως ο διάσημος τραγουδιστής απειλεί να βιάσει τον 8χρονο γιο της Jack Matfin Bell, που η ηθοποιός απέκτησε από το γάμο της με τον πρώην σύζυγό της και επίσης διάσημο ηθοποιό Jamie Bell.

Η 34χρονη τον Φεβρουάριο κατήγγειλε τον Manson, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Brian Warner, για κακοποίηση και τώρα ο τραγουδιστής (που πρόσφατο ρεπορτάζ του Rolling Stone αποκάλυψε την βίαιη συμπεριφορά του αναφέροντας πως ο σταρ είχε σπίτι – κολαστήριο, όπου βίαζε, χτυπούσε και κακοποιούσε γυναίκες) της ζητά να ανακαλέσει αλλιώς την απειλεί πως θα βιάσει το παιδί της.

Συγκεκριμένα, η Evan Rachel Wood υποστηρίζει πως της στέλνει απειλητικά μηνύματα με τις φωτογραφίες του 8χρονο.

Όπως αναφέρουν οι καταθέσεις της ηθοποιού, είναι τρομοκρατημένη και γι΄αυτό αναγκάστηκε να μετακομίσει μαζί με τον μικρό από το Λος Άντζελες στο Nashville και να προσλάβει ασφάλεια, προκειμένου να προστατεύσει το παιδί της από τον «βίαιο» Manson.

«Έχω υποφέρει στα χέρια του, τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά. Με έχει τραυματίσει και φοβάμαι ότι θα ψάξει τρόπο να με εκδικηθεί είτε κάνοντας κακό σε εμένα, είτε στον γιο μου, είτε σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς μου», δήλωσε η ίδια σε γραπτή της κατάθεση και ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Ο πρώην σύζυγός της ηθοποιού και πατέρας του 8χρονου Jack, ο οποίος και διεκδικεί την επιμέλεια του γιου τους, βρήκε… πάτημα στους ισχυρισμούς της, δηλώνοντας ανήσυχος για την ασφάλειά του όσο ο 8χρονος ζει με την ηθοποιό.

«Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Αν η Evan λεέι αλήθεια σε όλα αυτά και λαμβάνει απειλητικά μηνύματα για την ίδια, αλλά και τον Jack, τότε γιατί ζει μαζί του, παίρνοντάς τον από την ασφάλεια που του παρέχω εγώ;», δήλωσε ο ίδιος στην Daily Mail.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση