HomeHL-9«Λουκέτο» σε δύο τμήματα σχολείων εξαιτίας… κορωνοϊού

«Λουκέτο» σε δύο τμήματα σχολείων εξαιτίας… κορωνοϊού

Αυξάνονται τα κρούσματα στα σχολεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανοδικά κινούνται και τα κρούσματα που εντοπίζονται σε μαθητές της Κρήτης καθώς χθες υπήρξε νέο… ρεκόρ στις νέες μολύνσεις που καταγράφηκαν.

Παράλληλα, στο νησί έχουν βάλει… λουκέτο δύο τμήματα διαφορετικών σχολείων εξαιτίας του ότι συμπλήρωσαν το 50+1 των θετικών κρουσμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, προχθές σταμάτησε την διά ζώσης λειτουργία του η γ’ τάξη του δημοτικού σχολείου Ελούντας καθώς 10 από τα 15 παιδιά που φοιτούν είναι θετικά στον κορωνοϊό ενώ και η δασκάλα τους έχει προσβληθεί από τον ιό.

Την ίδια ώρα, κλειστή παραμένει η δ’ τάξη του δημοτικού σχολείου Στερνών στα Χανιά με τα παιδιά να κάνουν μάθημα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Ρεκόρ… κρουσμάτων στα σχολεία

Ρεκόρ… κρουσμάτων καταγράφηκε χθες στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κρήτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, χθες εντοπίστηκαν συνολικά 123 θετικά κρούσματα εκ των οποίων τα 111 αφορούν μαθητές και τα 12 εκπαιδευτικούς.

Πιο αναλυτικά, στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση καταγράφηκαν 71 κρούσματα (65 μαθητές και 6 εκπαιδευτικούς) τα οποία κατανέμονται ως εξής: Ηράκλειο 52 μαθητές και 5 εκπαιδευτικοί, Χανιά 8 μαθητές, Ρέθυμνο 3 μαθητές, Λασίθι 2 μαθητές και ένας εκπαιδευτικός.

Στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση καταγράφηκαν 52 θετικά κρούσματα (46 μαθητές και 6 εκπαιδευτικοί) τα οποία κατανέμονται ως εξής: Ηράκλειο 36 μαθητές και 4 εκπαιδευτικοί, Ρέθυμνο 5 μαθητές και 1 εκπαιδευτικός, Χανιά 4 μαθητές και 1 εκπαιδευτικός, Λασίθι ένας μαθητής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση