HomeΕΛΛΑΔΑΕκλογές- ΚΙΝΑΛ: «Υψηλοί τόνοι» στην κούρσα για την προεδρία

Εκλογές- ΚΙΝΑΛ: «Υψηλοί τόνοι» στην κούρσα για την προεδρία

Η κόντρα για το 4-2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ επιδίδονται πλέον Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου, μετά και την ευθεία παραδοχή του δευτέρου, χθες στον ΣΚΑΙ, πως διακρίνει παλαιοκομματική νοοτροπία στον συνυποψήφιο του.

Οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται πως επιμένουν στην «κόντρα» που έχει ξεκινήσει σχετικά με τις αναφορές του πρώην πρωθυπουργού για το περίφημο «τέσσερα- δύο- ένα», επικαλούμενοι μάλιστα και κάποιο δημοσίευμα του 2013, σύμφωνα με το οποίο ο Νίκος Ανδρουλάκης και Ανδρέας Παπαμιμίκος από την Νέα Δημοκρατία, είχαν προβεί σε αυτόν τον διαμοιρασμό θέσεων.

Οι «τόνοι» έχουν ανέβει και εκτιμάται πως το κλίμα έντασης θα αυξάνεται όλο και περισσότερο μέχρι την Παρασκευή.

Σε κάθε περίπτωση, «στον αέρα» παραμένει το εάν θα δούμε τελικά να λαμβάνει χώρα ένα debate μεταξύ των δύο υποψηφίων.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, από την πλευρά του έχει προχωρήσει πάντως στην αποστολή απαντητικής επιστολής στην ΕΡΤ μέσα από την οποία δηλώνει την πρόθεση του να συμμετάσχει σε μια τέτοια διαδικασία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, δεν έχει, μέχρι στιγμής, δώσει κάποια απάντηση.

Αυτό το οποίο γνωρίζουμε ωστόσο είναι πως ο Νίκος Ανδρουλάκης  για τις τρεις επόμενες ημέρες έχει ήδη κάποιες ομιλίες προγραμματισμένες για τις βραδινές ώρες.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε συμμετάσχει στο πρώτο debate που έλαβε χώρα μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ εντούτοις τώρα επιθυμεί να συμμετάσχει σε όποια άλλα γίνουν είτε στην ΕΡΤ είτε σε ιδιωτικά κανάλια.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση