HomeΚΡΗΤΗΠαγκρήτια κινητοποίηση των συνταξιούχων στα Χανιά

Παγκρήτια κινητοποίηση των συνταξιούχων στα Χανιά

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παγκρήτια κινητοποίηση ετοιμάζουν οι συνταξιούχοι στα Χανιά την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου.

Οι συνταξιούχοι όλη της Κρήτης διαμαρτύρονται για τα νέα «χαράτσια» στις συντάξεις ενώ ζητούν να τους αποδοθούν η 13η και 14η σύνταξη καθώς και να παρθούν άμεσα μέτρα στην υγεία.

Στην παγκρήτια κινητοποίηση συμμετέχει και η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Ηρακλείου.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου καλεί όλους τους συνταξιούχους να συμμετέχουν στην Παγκρήτια κινητοποίηση των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων της Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14-12-2021 στα Χανιά. Η συνεχιζόμενη αντιλαϊκή και αντεργατική κυβερνητική πολιτική πρέπει να ανατραπεί. Στις 14 του Δεκέμβρη οι συνταξιούχοι, με τις συγκεντρώσεις τους σε όλη τη χώρα, θα στείλουν το δικό τους αγωνιστικό πρόστιμο στην κυβέρνηση. Θα βρεθούν και πάλι έξω στον ιερό δρόμο του αγώνα απαιτώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. ΟΧΙ στα νέα χαράτσια στις συντάξεις. Να παρθούν άμεσα μέτρα για την υγεία με προσλήψεις ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού και επίταξη του ιδιωτικού τομέα. Να αποδοθούν τώρα οι 13 η και 14 η συντάξεις και όλα τα αναδρομικά σε όλους τους συνταξιούχους. Να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Καλούμε τους συνταξιούχους να στηρίξουν με μαζική συμμετοχή την Παγκρήτια αγωνιστική κινητοποίηση της 14 Δεκέμβρη για την ανατροπή όλων των κυβερνητικών πολιτικών που έκαναν την ζωή μας αφόρητη, ανασφαλή και πάμφτωχη τηρώντας όλα  τα μέτρα προστασίας να φορούν μάσκες κλπ., να εμβολιαστούν.

Η Αναχώρηση των λεωφορείων προς τα Χανιά θα γίνει την Τρίτη 14-12-2021 και ώρα  8:30 π.μ.  από το άγαλμα Βενιζέλου. Η μετάβαση με πούλμαν στα Χανιά και η επιστροφή στο Ηράκλειο είναι δωρεάν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση