HomeHL-SportsΟΦΗ – Ολυμπιακός: Στο “Γεντί Κουλέ” ο αθλητικός διευθυντής της Λιλ

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Στο “Γεντί Κουλέ” ο αθλητικός διευθυντής της Λιλ

Ο Φρανκ Μπέρια βρέθηκε στην εξέδρα του "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. Τα ονόματα που μπήκαν στο μπλοκάκι του!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά μαγνητίζει τα βλέμματα των ευρωπαϊκών συλλόγων εξαιτίας των ποδοσφαιριστών που ο ίδιος καλλιεργεί ή εκείνων που βρίσκουν τον εαυτό τους στην ομάδα του Πειραιά.

Τα τελευταία χρόνια είναι σύνηθες για την ομάδα του Πειραιά να πραγματοποιεί 1-2 πωλήσεις παικτών σε συλλόγους της Ευρώπης και όπως φαίνεται θα συμβεί κάτι ανάλογο και φέτος.

Ο αθλητικός διευθυντής της Λιλ, Φρανκ Μπέρια βρέθηκε στην εξέδρα του “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ ΟΦΗ και Ολυμπιακού.

Ο 38χρονος πρώην αμυντικός της Λιλ, αγωνίστηκε στον σύλλογο για δέκα χρόνια, από το 2007 ως το 2017 και συνέχισε στο σημαντικό πόστο που έχει να κάνει και με τις μεταγραφικές κινήσεις.Φυσικά o Μπέρια δεν άφησε τον γαλλικό βορρά για να δει τον Αγκιμπού Καμαρά.

Τον νεαρό μέσο του Ολυμπιακού τον γνωρίζουν καλά στη Λιλ και “φυσάνε και δεν κρυώνει” τη μεταπήδηση του στον Πειραιά.

Ο άνθρωπος της Λιλ, ο οποίος συνοδευόταν από Έλληνα μάνατζερ, έκρινε ιδίοις όμμασι, άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις του Ολυμπιακού, όπως ο σκόρερ Παπέ Σισέ, ο Γιώργος Μασούρας και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση