HomeHL-9Όλα έτοιμα για τη φωταγώγηση του δέντρου στο Ηράκλειο

Όλα έτοιμα για τη φωταγώγηση του δέντρου στο Ηράκλειο

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με καλλιτεχνικό πνεύμα και φαντασμαγορικό θέαμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλα είναι έτοιμα από τον Δήμο στην πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου, έξω από την Περιφέρεια Κρήτης, για την αποψινή φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η φωταγώγηση θα γίνει από τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό στις 7:30 μμ υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου, χωρίς περεταίρω καλλιτεχνικό πρόγραμμα λόγω της πανδημίας.

Το καλαίσθητο Χριστουγεννιάτικο δέντρο περιβάλλεται επίσης από καλαίσθητες καινοτόμες κατασκευές-παραστάσεις που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Την νύχτα έγινε η τελική δοκιμή στους φωτισμούς όπου οι σύγχρονες εικαστικές παρεμβάσεις των καλλιτεχνών στην φάτνη και στην παράσταση των δώρων με το αυτοκίνητο, “μαγνήτισαν” τους διερχόμενους που φωτογραφιζόταν και έδιναν συγχαρητήρια στους καλλιτέχνες και τα συνεργεία που δούλευαν μέχρι πρωινές ώρες.

xristoygenniatiko-kastro-2

Στον χώρο πίσω αναπτύσσονται τα μικρά μαγαζιά με δώρα και όλα στην πλατεία ως σύνολο -όπως αναφέρθηκε -είναι ενταγμένα στο χριστουγεννιάτικο κλίμα με καλαισθησία και σύγχρονο καλλιτεχνικό πνεύμα.

xristoygenniatiko-kastro-1

Η μελέτη έχει γίνει από τον Γιώργο Πετράκη, των καλλιτεχνικών παρεμβάσεων προΐσταται ο Μανόλης Αποστολάκης, και για το άριστο αποτέλεσμα έχουν την συνεργασία και στήριξη της Αντιδημάρχου-Προέδρου της ΔΗΚΕΗ, Ρένας Παπαδάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση