HomeΚΡΗΤΗΜέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δ. Ηρακλείου  ενημερώνει τους γονείς που διαμένουν ή εργάζονται στο Κέντρο της πόλης του Ηρακλείου ότι από τη νέα σχολική χρονιά 2014-2015 θα λειτουργήσει στην περιοχή τους το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Κέντρου που στεγάζεται στο 6ο Δημοτικό Σχολείο στην πλατεία Αγ. Τίτου. Το ΚΔΑΠ Κέντρου μπορεί να φιλοξενήσει έως και 70 παιδιά ηλικίας από 5 έως  12 χρόνων.

Για να παρακολουθήσει κάποιο παιδί τις  δραστηριότητες του ΚΔΑΠ (εικαστικά, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, γυμναστική, παιδική βιβλιοθήκη, σύγχρονο χορό) πρέπει  η μητέρα του (ή ο πατέρας που έχει νόμιμη επιμέλεια ή τελεί σε κατάσταση χηρείας) να υποβάλει αυτοπροσώπως  αίτηση στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης, οδός Ανδρόγεω 2, 3ος όροφος. Η αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά  θα πρέπει να κατατεθεί το αργότερο  έως τις 04/08/2014, ημέρα Δευτέρα, κι έως τις 11:00 π.μ. στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Οι μητέρες/πατέρες μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες για τη συμπλήρωση της αίτησης και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  α) στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δ. Ηρακλείου  στην Ανδρόγεω 2, Ηράκλειο και β) από την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.: www.eetaa.gr.

Προσοχή! : Το πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής κι Επαγγελματικής ζωής» στα πλαίσια του οποίου θα λειτουργήσει το ΚΔΑΠ Κέντρου αποκλείει τις μητέρες που έχουν μόνιμη θέση εργασίας π.χ. δημοσίους υπαλλήλους, όπως και τις μητέρες με συνολικό οικογενειακό εισόδημα μεγαλύτερο από 27000€ για 1-2 παιδιά, 30000€ για 3 παιδιά, 33000€ για 4 παιδιά και 36000€ από 5 παιδιά και πάνω.

Διαφήμιση
Διαφήμιση