HomeHL-SportsΠαρασκευάς Τσέλιος: «Ο ΟΦΗ θα καταφέρει να σωθεί»

Παρασκευάς Τσέλιος: «Ο ΟΦΗ θα καταφέρει να σωθεί»

Ο κεντρικός του ΟΦΗ, Παρασκευάς Τσέλιος αναφέρθηκε στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ και την πορεία της ομάδας του στην Volley League.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην δεύτερη του θητεία στον ΟΦΗ o Παρασκευάς Τσέλιος έχει φέρει ποιότητα και ύψος στο κέντρο του φιλέ.

Ο 24χρονος διεθνής κεντρικός, μιλώντας στο match programme του ΟΦΗ εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την Volley League, τόνισε πως ο βασικός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία για τρίτη χρονιά και πιστεύει πως στο τέλος θα επιτευχθεί.

«Εχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που έχει ανέβει πολύ στις τελευταίες αγωνιστικές. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το μυαλό μας όμως, σίγουρα είναι και στο μεθεπόμενο παιχνίδι με το Μίλωνα.

Ομως και με τον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουμε, για το καλύτερο» ανέφερε αρχικά για το προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ και πρόσθεσε για την πορεία και τους στόχους της ομάδας του.

«Πάμε καλά και δουλεύουμε πολύ. Είχαμε δυο μεγάλες ατυχίες, καθώς χάσαμε με τραυματισμό δυο βασικούς μας παίκτες και αυτό μας κράτησε πίσω.

Τους περιμένουμε μαζί μας για να βρούμε τους κανονικούς μας ρυθμούς και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να σωθούμε. Εκτιμώ ότι μπορούμε και μια θέση στην πεντάδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση