HomeHL-9Κορωνοϊός: 23 ασθενείς στις ΜΕΘ της Κρήτης – 19 οι διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός: 23 ασθενείς στις ΜΕΘ της Κρήτης – 19 οι διασωληνωμένοι

Επικίνδυνη αύξηση στα νοσοκομεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυξάνονται καθημερινά οι νοσηλείες αλλά και οι διασωληνωμένοι που νοσηλεύονται με τη νόσο covid19 στα νοσοκομεία της Κρήτης.

Συνολικά ανέρχονται πλέον στους 119 με τους 96 εξ αυτών να βρίσκονται σε απλή κλινική, τους 23 σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τους 19 να είναι διασωληνωμένοι.

ΠΑΓΝΗ: 35 ασθενείς νοσηλεύονται συνολικά, οι 26 σε απλή κλινική, οι εννέα σε ΜΕΘ και οι οκτώ από αυτούς είναι διασωληνωμένοι.

ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ: 26 νοσηλείες συνολικά, οι 20 εξ αυτών βρίσκονται σε απλή κλινική, οι έξι σε ΜΕΘ και οι τρεις διασωληνωμένοι.

ΧΑΝΙΑ: 30 ασθενείς νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, οι 26 εξ αυτών σε απλή κλινική και οι τέσσερις διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

ΡΕΘΥΜΝΟ: 18 ασθενείς νοσηλεύονται συνολικά με κορωνοϊό, οι 16 σε απλή κλινική και οι δύο διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.

ΛΑΣΙΘΙ

Στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου νοσηλεύονται έξι ασθενείς, οι τέσσερις σε απλή κλινική και οι δύο διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Στην Ιεράπετρα νοσηλεύονται τέσσερις ασθενείς ενώ κενά έμειναν για τρίτη συνεχή μέρα τα κρεβάτια covid στα νοσοκομεία της Σητείας και της Νεάπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εμβολιασμοί στην Κρήτη έχουν ξεπεράσει πλέον τις 400.000 και συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΔΥ, ανέρχονται στους 403.641.

nosileies

Δεν ανοίγει δεύτερη κλινική covid19 στο ΠΑΓΝΗ

Ταυτόχρονα, σε δήλωσή του στο cretapost ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ και καθηγητής Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης διευκρινίζει ότι «καμία νέα κλινική και καμία ΜΕΘ covid19 δεν έχει ανοίξει ακόμη στο νοσοκομείο. Είμαστε σε ετοιμότητα, αν χρειαστεί, οποιαδήποτε στιγμή τις επόμενες ημέρες να ανοίξουμε δεύτερη κλινική covid. Ωστόσο ούτε χτες ούτε και σήμερα κρίθηκε αναγκαίο να ανοίξει και ελπίζουμε να μη χρειαστεί».

Διαφήμιση
Διαφήμιση