HomeHL-9Ταυτοποίηση για τον γνωστό επιχειρηματία που έπεσε από τη γέφυρα της Αράδαινας

Ταυτοποίηση για τον γνωστό επιχειρηματία που έπεσε από τη γέφυρα της Αράδαινας

Γνωστός επιχειρηματίας ο άνδρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βουβή θλίψη έχει απλωθεί από το απόγευμα της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου στα Χανιά όταν έγινε γνωστή η είδηση θανάτου του 62χρονου γνωστού επιχειρηματία της πόλης.

Ο 62χρονος (γεννημένος το 1959, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost), για αιτίες που παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής, έφτασε στο φαράγγι της Αράδαινας και με το απενενοημένο διάβημα από τη γέφυρα έδωσε ένα φρικτό τέλος στη ζωή του.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω γέφυρα είναι η ψηλότερη μεταλλική στην Ελλάδα με ύψος που φτάνει στα 138 μέτρα ενώ και το ίδιο το φαράγγι της Αράδαινας χαρακτηρίζεται ως ένα από τα βαθύτερα στη χώρα μας.

Χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από τουρίστες που έκαναν πεζοπορία στο φαράγγι οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις τοπικές αρχές με την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ να σπεύδουν στο σημείο.

Οι τρεις πυροσβέστες από το Α.Τ. Ανώπολης Σφακίων ανέσυραν τον νεκρό, η Αστυνομία συνέλεξε τα απαραίτητα για τη σχετική προανάκριση στοιχεία και το ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό για να τη μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου θα διενεργηθεί η απαραίτητη νεκροψία/νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν και επίσημα πλέον τα αίτια θανάτου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση