HomeHL-9Ο καιρός στην Κρήτη: Συννεφιά και άπνοια με υψηλές θερμοκρασίες

Ο καιρός στην Κρήτη: Συννεφιά και άπνοια με υψηλές θερμοκρασίες

Υψηλά για την εποχή το θερμόμετρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τοπικές βροχές αναμένονται για σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου κυρίως στα δυτικά. Νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη, αναμένονται νεφώσεις. Τα φαινόμενα τις απογευματινές ώρες θα ενταθούν, ενώ παράλληλα τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν σε νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, ενώ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία στην Κρήτη θα κυμανθεί στους 21-22 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την πρόγνωστη από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr.

Στους 18 -19 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία στο Ηράκλειο με την ένταση των ανέμων να φτάνει το βράδυ τα τρία μποφόρ ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατεί άπνοια.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στα Χανιά με το θερμόμετρο να δείχνει 18 – 19 βαθμούς Κελσίου, ηλιοφάνεια να επικρατεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και τους ανέμους να πνέουν 3 – 4 μποφόρ ενώ το βράδυ θα επικρατήσει άπνοια.

Λίγα σύννεφα θα φανούν στον ουρανό του Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια της ημέρας με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 18 βαθμούς Κελσίου και τους άνεμους να πνέουν έως τρία μποφόρ.

Καθαρός ουρανός με ελάχιστες νεφώσεις είναι το σκηνικό του καιρού για τον Άγιο Νικόλαο όπου η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως ένα μποφόρ ενώ από το βράδυ και μετά θα επικρατήσει άπνοια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση