HomeΕΛΛΑΔΑΕπίθεση κουκουλοφόρων στο ΑΠΘ: Σοκάρουν οι περιγραφές των φοιτητών

Επίθεση κουκουλοφόρων στο ΑΠΘ: Σοκάρουν οι περιγραφές των φοιτητών

Τι δήλωσαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξυλοδαρμό από κουκουλοφόρους κατήγγειλαν φοιτητές του ΑΠΘ. Σοκάρουν οι περιγραφές τους από την επίθεση.

Επίθεση και ξυλοδαρμό κατήγγειλαν ότι δέχτηκαν φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου την ώρα που βρίσκονταν μέσα στο campus και έπαιζαν το παιχνίδι με κάρτες «Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο». Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν, άτομα αγνώστων στοιχείων τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν.

Ο Τάσος Γελαστόπουλος, ένας από τους φοιτητές που δέχθηκε επίθεση περιγράφει στην κάμερα του «Alpha» τη στιγμή που άγνωστοι άρχισαν να τον χτυπούν «με κόλλησαν στον τοίχο με έπισαν από τον λαιμό και άρχισαν αν με χτυπάνε με μπουνιές. Μετα προσπάθησαν κάποιοι να επέμβουν για να με βοηθήσουν και άρχισαν να χτυπούν κι αυτούς. Μεταξύ τους ήταν και μια κοπέλα. Έχω σημάδια από τις μπουνιές στο κεφάλι, το σημάδι στο μάτι μου, καρούμπαλα».

Όπως ανέφεραν οι φοιτητές, τους επιτέθηκαν γύρω στα 30 άτομα φορώντας κουκούλες και γάντια.

Ένας ακόμη φοιτητής περιγράφει την επίθεση από τους κουκουλοφόρους, «βίαιοι, οργισμένοι, μας κοιτούσαν με μίσος. Μια ώρα μας κρατούσαν στο κτίριο, δε μας άφηναν να φύγουμε πήγα να βοηθήσω έναν φίλο μου, εχασα την ισορροπία μου με έριξαν κάτω και άρχισαν να με χτυπούν. Μάταια ζητούσαμε εξηγήσεις».

Οι κουκουλοφόροι έφυγαν όταν έφτασε έξω από τον χώρο του πανεπιστημίου αστυνομία με πολιτικά, που είχε καλέσει μια φοιτήτρια που βρισκόταν στο χώρο.

Τα θύματα κατήγγειλαν το περιστατικό και η αστυνομία αναζητά τους δράστες της επίθεσης.

Real.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση