HomeHL-9Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών: Που στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών: Που στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στοίχημα για την ΕΛ.ΑΣ. ο εντοπισμός και η σύλληψη των ζωοκλεφτών που δε δίστασαν να ανοίξουν πυρ κατά αστυνομικών προκειμένου να ξεφύγουν της σύλληψης.

Η τυχαία συνάντηση μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών τα ξημερώματα της Δευτέρας λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή αστυνομικού καθώς ο ένας εκ των δραστών πυροβόλησε περισσότερες από 4 φορές ευτυχώς χωρίς οι σφαίρες να βρουν στόχο.

Οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει τους κάλυκες και ήδη έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια των Αθηνών ευελπιστώντας ότι θα δώσουν δαχτυλικά αποτυπώματα ή αλλά στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα τουλάχιστον του ενός.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση γνωρίζουν τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες. Σημαντικό στοιχείο που θα τους δώσει ευρήματα κυρίως από τα βίντεο που έχουν ήδη στη διάθεση τους από οικίες και επιχειρήσεις που διαθέτουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Το αυτοκίνητο εκλάπη από την οδό Ούλωφ Πάλμε στο Ηράκλειο ενώ η ζωοκλοπή έγινε στο χωριό Κόξαρη.

Κινήθηκαν στην παλαιά Εθνική οδό πιστεύοντας προφανώς ότι θα περνούσαν απαρατήρητοι. Όμως αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο για άλλον λόγο.

Στη θεά τους σταμάτησαν το όχημα και επιχείρησαν να κινηθούν πεζοί. Όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα εκείνοι τράπηκαν σε φυγή και άρχισαν να τους πυροβολούν. Οι αστυνομικοί καλύφθηκαν για να αποφύγουν τις σφαίρες και ζήτησαν ενισχύσεις μέσω ασυρμάτου.

Λόγω του σκότους οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν. εντοπίστηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο με τα 45 ζώα από τα συνολικά 144 που είχαν κλαπεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση