HomePost ItΚοινοβουλευτική Παρέμβαση Σωκράτη Βαρδάκη για το νομοσχέδιο για τον Αθλητισμό

Κοινοβουλευτική Παρέμβαση Σωκράτη Βαρδάκη για το νομοσχέδιο για τον Αθλητισμό

Για την αντίθεση στην εισαγωγή του «Εκπαιδευτή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για την αντίθεση στην εισαγωγή του «Εκπαιδευτή», στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, προχώρησαν 27 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, με πρωτοβουλία του βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, καταθέτοντας αναφορά προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού το ψήφισμα των Κοσμητόρων Σ.Ε.Φ.Α.Α. και των Προέδρων Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Όπως υπογραμμίζεται στο ψήφισμα, το εν λόγω νομοσχέδιο με την εισαγωγή του «Εκπαιδευτή», υπονομεύει τη δημόσια υγεία και τη δημόσια πανεπιστημιακή εκπαίδευση, ενώ δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την κατάργηση των Προγραμμάτων Άσκησης για Όλους που υλοποιούνται επί σειρά δεκαετιών από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ως εκ τούτων οι Κοσμήτορες Σ.Ε.Φ.Α.Α. και οι Πρόεδροι Τ.Ε.Φ.Α.Α. αιτούνται την απόσυρση των επίμαχων διατάξεων του νομοσχεδίου και την τροποποίησή τους σε συνεργασία με τα αρμόδια Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Οι βουλευτές καλούν τον αρμόδιο Υπουργό να τους ενημερώσει για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ή θα προβεί αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση