HomeHL-TOPΕξιτήριο από το νοσοκομείο για τους μαθητές που ήπιαν αντισηπτικό

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τους μαθητές που ήπιαν αντισηπτικό

Πλέον η τύχη των "δραστών" κρίνεται στο σχολείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξιτήριο πήραν οι δύο έφηβοι μαθητές από το νοσοκομείο μετά τη σύντομη νοσηλεία τους εξαιτίας της κατάποσης αντισηπτικού.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Ηρακλείου την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου όταν δύο συμμαθητές τους θέλοντας να τους κάνουν πλάκα έριξαν αντισηπτικό μέσα στο νερό των παιδιών.

Οι μαθητές νοσηλεύτηκαν στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και έμειναν λίγες ώρες υπό τη στενή παρακολούθηση των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους κρίθηκε ως «καλή» από τους ιατρούς με αποτέλεσμα οι μαθητές να πάρουν εξιτήριο και να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα.

«Βρέθηκαν υπό παρακολούθηση στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου μας και έπειτα από λίγες ώρες πήραν εξιτήριο», δήλωσε στο cretapost ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Πλέον το περιστατικό ελέγχεται από τους καθηγητές και το αρμόδιο Συμβούλιο του σχολείου οι οποίοι, σε αγαστή συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Ηρακλείου, πρόκειται να αποφασίσουν για την τιμωρία των μαθητών που ξεκίνησε ως πλάκα και παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, με το παιδαγωγικό και λεπτό αυτό ζήτημα πρόκειται να συνεδριάσει το Συμβούλιο των καθηγητών τις επόμενες ημέρες καθώς εκ του νόμου απαιτείται ένα χρονικό περιθώριο λίγων ημερών για να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση