HomeHL-TOPΔύο θάνατοι από κορωνοϊό στην Κρήτη – 13 οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ

Δύο θάνατοι από κορωνοϊό στην Κρήτη – 13 οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ

Αυξάνεται η πίεση στα νοσοκομεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην Κρήτη ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ήταν 100% ανεμβολίαστοι, δηλαδή δεν είχαν προβεί σε καμία δόση ενάντια στη νόσο covid19.

Παράλληλα, αυξάνονται με σταθερό ρυθμό οι ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης. Συνολικά πλέον ανέρχονται στους 120, ενώ από αυτούς οι 104 βρίσκονται σε κλινική covid, οι 16 σε ΜΕΘ εκ των οποίων οι 13 είναι διασωληνωμένοι.

Στο ΠΑΓΝΗ 29 ασθενείς νοσηλεύονται με κορωνοϊό, οι 25 σε απλή κλινική και οι τέσσερις διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Στο Βενιζέλειο 27 ασθενείς νοσηλεύονται με covid19, οι 22 σε κλινική και οι πέντε διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται 32 άτομα με κορωνοϊό, οι 29 σε απλή κλινική και οι τρεις διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται συνολικά 19 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 17 σε απλή κλινική εκ των οποίων οι δύο διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΛΑΣΙΘΙ

Στον Άγιο Νικόλαο οκτώ ασθενείς βρίσκονται με κορωνοϊό, οι έξι σε απλή κλινική και οι δύο διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Στην Ιεράπετρα νοσηλεύονται πέντε ασθενείς σε απλή κλινική ενώ δεν έχουν πλέον ασθενείς με covid19 τα νοσοκομεία στη Σητεία και στη Νεάπολη.

nosileieskriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση