HomeΚΡΗΤΗΣτη «φάκα» ο 27χρονος πιστολέρο – «Έπαιζε» μπαλωθιές και απείλησε 67χρονο

Στη «φάκα» ο 27χρονος πιστολέρο – «Έπαιζε» μπαλωθιές και απείλησε 67χρονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντοπίστηκε από τις αρχές ο 27χρονος που είχε βγάλει τα όπλα σε μία κοινωνική εκδήλωση και «έπαιζε» μπαλωθιές όταν κάποιος από την παρέα παρεξηγήθηκε με τον νεαρό πιστολέρο να στρέφει το όπλο πάνω του.

Το περιστατικό αυτό ήρθε στο φως μετά από καταγγελία του θύματος στις αστυνομικές αρχές – όπως είχε γράψει το cretapost(δείτε εδώ).

Οι άνδρες της αστυνομίας άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή και να ψάχνουν τον 27χρονο.

Τελικά, μετά από συντονισμένες προσπάθειες, ταυτοποιήθηκε ο 27χρονος πιστολέρο και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 67χρονου Χανιώτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Στο πλαίσιο της έρευνας και προανάκρισης που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 27χρονου ημεδαπού, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του 67χρονου από κοινωνική εκδήλωση, ο 27χρονος πυροβόλησε το Ι.Χ.Φ. όχημα, οδηγούμενο από τον 67χρονο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανιών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος του 27χρονου.

 

Οι μπαλωθιές καλά.. κρατούν

Την ώρα που οι αρχές συνέλαβαν τον 27χρονο πιστολέρο άλλη μία περίπτωση από μπαλωθιές είχαμε στην Κρήτη.

Συνελήφθη, χθες  το πρωί σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου  και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνου 46χρονος, για ρίψη άσκοπων πυροβολισμών.

Ειδικότερα, προχθές κατά την διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, που είχε οργανώσει ο 46χρονος, στην οικία του, ρίφθηκαν  άσκοποι πυροβολισμοί.

Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν,  πιστόλι διαμετρήματος 9mm, μάρκας CLOCK και ο γεμιστήρας του, εξήντα πέντε φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων καθώς και ενενήντα οχτώ κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Ο συλληφθείς με τη σχηματιζόμενη βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση