HomeΚΡΗΤΗΕκπαιδεύονται οι… εκπαιδευτές

Εκπαιδεύονται οι… εκπαιδευτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων»  που διοργάνωσε το  ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, με στόχο την προετοιμασία επαγγελματιών κάθε κλάδου, για συμμετοχή στη διαδικασία πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας των Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, που διενεργεί ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Πρόκειται για το σεμινάριο το οποίο βοηθάει τους συμμετέχοντες ν’ αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στο πεδίο της εκπαίδευσης  ενηλίκων και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις επικείμενες εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας των εκπαιδευτών ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης (πιστοποίηση επιπέδου Β του ΕΚΕΠΙΣ).

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το νόμο 4186 (άρθρο 27  κεφάλαιο 15 παράγραφος γ) για τις θέσεις εκπαιδευτών των δημόσιων ΣΕΚ, ΙΕΚ, ΣΔΕ και ΚΔΒΜ που προκηρύσσονται από τη ΓΓΔΒΜ ή άλλον φορέα Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ, προϋπόθεση πλέον για την υποβολή αίτησης είναι η εγγραφή του υποψήφιου εκπαιδευτή στο Υπό−Μητρώο Εκπαιδευτών Α.Ε.Κ., το οποίο τηρείται από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ είναι ο πρώτος εκπαιδευτικός φορέας που διοργάνωσε το σεμινάριο αυτό στην Κρήτη, το οποίο θα επαναληφθεί με καταξιωμένους εκπαιδευτές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’  απευθύνονται στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, Τηλ: 2810 302730 & 302735   [email protected],  fb: www.facebook.com/KekTechnikesScholeswww.katartisi.gr.

Διαφήμιση
Διαφήμιση