HomeΕΛΛΑΔΑH SKY express μεγάλος χορηγός στο Energizing Greece

H SKY express μεγάλος χορηγός στο Energizing Greece

Τον τελευταίο χρόνο απέκτησε 6 νέα Airbus 320neo και 6 νέα ATR 72-600, προχωρώντας σε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών σε μια δύσκολη περίοδο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πιο πράσινη αεροπορική εταιρεία ένωσε τις δυνάμεις της με το Energizing Greece στις 23 Νοεμβρίου,  μια πρωτοβουλία που εντάσσεται σε ένα ευρύτερο οικοσύστημα, με στόχο να αναδείξει δυναμικές, εμπνευσμένες και οραματικές αναπτυξιακές δράσεις από την ελληνική σκοπιά.

Η SKY express, με τη διεύρυνση του πτητικού της έργου σε εσωτερικό και εξωτερικό, τη συστηματική επένδυση τον εμπλουτισμό του στόλου της με τα υπερσύγχρονα Airbus Α320neo  και ATR72-600, καταφέρνει αυτή τη στιγμή διαθέτει τον πιο πράσινο και νέο στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πλέον φιλικούς προς το περιβάλλον σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Green Fleet

Τα έξι Airbus A320neo αποτελούν τα δημοφιλέστερα αεροσκάφη στην κατηγορία τους. Διακρίνονται για τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά τους, αφού καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο σε σύγκριση με τα αντίστοιχα Airbus προηγούμενης γενιάς.

Η βέλτιστη αεροδυναμική τους και oι πρωτοποριακοί κινητήρες που έχει επιλέξει η εταιρεία, αποτελούν συνδυασμό που εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία, λιγότερο θόρυβο, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και άρα μεγαλύτερη αυτονομία.

Είναι εξοπλισμένα με κινητήρες CFM Leap 1A, έχουν 15% χαμηλότερη κατανάλωση από άλλες εκδόσεις του ιδίου αεροσκάφους, ενώ παρουσιάζουν αυξημένη εμβέλεια κατά περίπου 700 χλμ. Ταυτόχρονα, έχουν χαμηλότερες εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα και μονοξειδίου του αζώτου.

Τον “πράσινο” στόλο της SKY express συμπληρώνουν τα υπόλοιπα 12 αεροσκάφη τύπου ATR. Συγκεκριμένα, έχουν χαρακτηριστεί ως ο πιο οικολογικός στόλος ελικοφόρων αεροσκαφών της εγχώριας αγοράς με έως 18% μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η SKY express, είναι η ελληνική εταιρεία που εκσυγχρόνισε τη λειτουργία της προχωρώντας στην εξατομίκευση της εμπειρίας του επιβάτη, δίδοντας τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία για προσωποποιημένη διαμόρφωση του ταξιδιού, με αποτέλεσμα σήμερα να αυξάνει συνεχώς το μερίδιο αγοράς στους προορισμούς που εξυπηρετεί.

Ως επιχειρηματική οντότητα υιοθέτησε ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης,  καθώς είδε την κρίση ως ευκαιρία να υλοποιήσει το δικό της όραμα για ένα νέο αεροπορικό περιβάλλον, που θα δίνει ώθηση στην ελληνική οικονομία και περισσότερες επιλογές στους επιβάτες.

 Όπως αναφέρει, η Marketing & Communication Manager του Ομίλου IOGR, Δέσποινα Κατσίκα “Συνδυάζουμε κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία, κορυφαία τεχνολογία και κορυφαία προστασία του περιβάλλοντος.

Έχοντας πλέον στη διάθεσή μας έναν υπερσύγχρονο στόλο που ενισχύθηκε με καινούργια αεροπλάνα  Airbus Α320neo  και ATR 72-600,  είμαστε αυτή τη στιγμή  η εταιρεία με τον πιο σύγχρονο και “πράσινο” στόλο επί του συνόλου των αεροσκαφών μας, για αυτό και υποστηρίζουμε μια εξαιρετική πρωτοβουλία που προάγει την Ελληνική επιχειρηματικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Αντίστοιχα η Κέλλυ Μαυρομάτη εκ μέρους του Energizing Greece δήλωσε: “Η SKY express με αίσθημα ευθύνης και πρωτοποριακής αντίληψης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, καταδεικνύοντας ότι η αναπτυξιακή δυναμική είναι στο DNA του Οργανισμού της.

Η συμμετοχή της ως Keystone Sponsor στο Grand Opening του Energizing Greece έχει στρατηγικό χαρακτήρα και αμφότερα τα μέρη προσδοκούμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία η οποία θα συνεισφέρει στο όραμα της ανάδειξης της Ελλάδας Διεθνώς”.

Σχετικά με την πρωτοβουλία Energizing Greece:

«Το Energizing Greece είναι μια πρωτοβουλία που εντάσσεται σε ένα ευρύτερο οικοσύστημα, με στόχο να αναδείξει δυναμικές, εμπνευσμένες και οραματικές αναπτυξιακές δράσεις από την ελληνική σκοπιά.

Ο πυρήνας του Energizing Greece είναι η κινητοποίηση δυνάμεων για στοχευμένη ανάπτυξη, που επιτυγχάνεται μέσω πρωτοποριακών αποφάσεων, μεθοδικού σχεδιασμού, δομημένης εφαρμογής και επενδύσεων βασισμένων στην πρόοδο, την καινοτομία, την τεχνολογική εξέλιξη και τη δημιουργία μιας πλατφόρμας για τον εκσυγχρονισμό της χώρας.

Για το σκοπό αυτό, προηγείται η ενίσχυση της ενεργειακής μετάβασης της Ελλάδας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και οι απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στο πλαίσιο που ορίζεται από την 4η βιομηχανική επανάσταση», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Σχετικά με την SKY express

Η SKY express αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία που άλλαξε το τοπίο των αερομεταφορών στη χώρα. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στο εσωτερικό και ενισχύει συστηματικά το πτητικό της έργο στο εξωτερικό καλύπτοντας συνολικά 39 προορισμούς σε 6 χώρες.

Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, Air France, Qatar Airways, American Airlines, Middle East Airlines, και Cyprus Airways.

Τον τελευταίο χρόνο απέκτησε 6 νέα Airbus 320neo και 6 νέα ATR 72-600, προχωρώντας σε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών σε μια δύσκολη περίοδο.

Με τα νέα αεροσκάφη της, η SKY express στο τέλος του έτους θα διαθέτει όχι μόνο τον πλέον “πράσινο” (green fleet) και νεότερο στόλο στη χώρα, αλλά και έναν από τους πιο περιβαλλοντικά φιλικούς σε όλη την Ευρώπη.

sky

Πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις και τις υπηρεσίες της SKY express:

W: www.skyexpress.gr

E: [email protected]

FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece

IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/

YT: https://www.youtube.com/c/SKYexpresss

Διαφήμιση
Διαφήμιση