HomePost ItΚεγκέρογλου: «Γιατί δεν ενισχύθηκαν με προσωπικό τα Αστυνομικά τμήματα Δ. Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών Αστερουσίων;»

Κεγκέρογλου: «Γιατί δεν ενισχύθηκαν με προσωπικό τα Αστυνομικά τμήματα Δ. Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών Αστερουσίων;»

«Άμεσες ενέργειες επαρκούς στελέχωσης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ερώτηση στο  Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,  κατέθεσε ο Γραμματέας της Κ.Ο και Βουλευτής Ηρακλείου, κ.Β.Κεγκέρογλου, με την οποία, μεταξύ άλλων, ζητά άμεσες ενέργειες ώστε να στελεχωθούν επαρκώς τα Αστυνομικά τμήματα  Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών Αστερουσίων.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

«Την έντονη αντίδραση της εξέφρασε με ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου για την μη ενίσχυση των Α.Τ. Μινώα Πεδιάδας και Α.Τ. Μαλεβιζίου, παρά το γεγονός πως έχουν επισημανθεί οι μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν, οι οποίες μάλιστα έχουν αυξηθεί δραματικά μετά τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου αλλά και την επαναλαμβανόμενη έντονη μετασεισμική δραστηριότητα.

Όπως επισημαίνουν στην ανακοίνωση τους, «μετά την πραγματοποίηση του συμβουλίου εκτάκτων μεταθέσεων της Δ.Α. Ηρακλείου, προς έκπληξη όλων και παρά τις πιέσεις του εκπροσώπου στο συμβούλιο μεταθέσεων προς ενίσχυση συγκεκριμένων υπηρεσιών και ειδικότερα των Α.Τ. Μίνωα Πεδιάδος και Α.Τ. Μαλεβιζίου, κανείς δεν τοποθετήθηκε σε αυτές τις υπηρεσίες».

Επιπλέον εκφράζουν την αντίθεσή τους σε προσωρινές μετακινήσεις, καθώς δημιουργούνται προβλήματα σε άλλες υπηρεσίες ενώ καλούν τους αστυνομικούς να καταγγέλλουν περιπτώσεις υπερεργασίας και καταστρατήγησης του Π.Δ. περί χρόνου εργασίας αστυνομικού.

Επειδή οι παραπάνω δήμοι επλήγησαν ανεπανόρθωτα από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου

Επειδή καθήκον της Πολιτείας είναι να μεριμνά για την ασφάλεια των πολιτών

Ερωτάσθε  κε Υπουργέ:

– Γιατί δεν ενισχύθηκαν  με προσωπικό τα Αστυνομικά τμήματα Δ. Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών Αστερουσίων, αφού υπήρχαν και σχετικές εισηγήσεις στην κατεύθυνση αυτή;

-Προτίθεστε και με ποιο τρόπο να στελεχώσετε επαρκώς και επιπλέον τα Α.Τ Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών Αστερουσίων, δεδομένων και των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί ύστερα και από τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου;».

Διαφήμιση
Διαφήμιση