HomeHL-9Άστατος ο καιρός και πτώση θερμοκρασίας

Άστατος ο καιρός και πτώση θερμοκρασίας

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαδοχικά συστήματα θα μας επηρεάσουν τις επόμενες ημέρες τα οποία κατά περιόδους θα έρχονται από την κεντρική Μεσόγειο. Πρόσκαιρη πτώση θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες κατά περιόδους ισχυρές , ενώ παράλληλα θα υπάρχουν διαστήματα σχετικής βελτίωσης

Η θερμοκρασία σε τιμές κάτω από τα κανονικά επίπεδα το επόμενο τριήμερο

Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 7 και πρόσκαιρα τα 7 με 8 μποφόρ

Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Διαδοχικά βαρομετρικά συστήματα θα μας επηρεάσουν με βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά. Πτώση της θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο.

Την Τετάρτη βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, οι οποίες από τις προμεσημβρινές ώρες σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στις Κυκλάδες και την Κρήτη σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Το βράδυ τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν και θα περιοριστούν στη νότια νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά έως 6 μποφόρ.

Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 14 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση