HomeHL-9Καταδικάστηκε για τις δεκάδες κλοπές αυτοκινήτων στο Ηράκλειο

Καταδικάστηκε για τις δεκάδες κλοπές αυτοκινήτων στο Ηράκλειο

Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο δράστης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά σχεδόν 120 ήταν οι μάρτυρες σε δίκη που εκδικάστηκε αυτές τις ημέρες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και αφορούσε σε 46χρονο διαρρήκτη αυτοκινήτων, ο οποίος μάλλον διεκδικεί το ρεκόρ …Γκίνες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς», αυτοκίνητα μεγάλου και μικρού κυβισμού, ιδιωτικά αλλά και επαγγελματικά, πολυτελείας και παλιά, όλα… υπέκυπταν στη δράση του. Στο δρόμο, σε πιλοτές, σε αποθήκες, στα προαύλια ξενοδοχείων, νοσοκομείων   και υπηρεσιών, ο 46χρονος συνέχιζε απτόητος και σάρωνε τα πάντα.

Μόνο νεκροφόρα δεν είχε «πειράξει». Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν, την άνοιξη του 2019, σε έρευνα που έγινε στο χώρο του ανακάλυψαν ένα ολόκληρο… εκθεσιακό κέντρο: από ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα, εργαλεία, είδη ένδυσης και υπόδησης, κινητά τηλέφωνα, τσάντες, πορτοφόλια. Βρέθηκαν ακόμα περισσότερα από 35.000 ευρώ σε μετρητά.

Ο 46χρονος ωστόσο καταδικάστηκε ερήμην του και τού επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών και έξι μηνών, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση