HomeΕΛΛΑΔΑΤσίπρας: Τι απάντησε στο “εσείς μας βάλατε στα μνημόνια”

Τσίπρας: Τι απάντησε στο “εσείς μας βάλατε στα μνημόνια”

Η ανάρτηση στα social media

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσω των social media απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος στην τριτολογία του στη Βουλή είπε, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι “εσείς μας βάλατε στα μνημόνια“.

“Ο κ. Μητσοτάκης τόλμησε να πει στην τριτολογία του «εσείς μας βάλατε στα μνημόνια»! Αντίστοιχα, πιστεύει ότι η ακρίβεια δεν πλήττει τους πολίτες και ότι η πανδημία δεν του ξέφυγε. Μας κυβερνά ένας αρνητής της πραγματικότητας, της αλήθειας, της Ιστορίας”, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

tsipras-mnimonia

Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην τριτολογία του κατά την συζήτηση για το θέμα των αυξήσεων τιμών, είπε απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

“Κύριε Τσίπρα, όταν μιλάτε για τα μνημόνια τα οποία αντιπαλεύατε, μου θυμίζετε την γνωστή ιστορία με τον πυρομανή, ο οποίος φωνάζει την πυροσβεστική. Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εσείς καταστρέψατε τις προοπτικές της οικονομίας για τέσσερα χρόνια παρέα με τον κ. Βαρουφάκη και όλα αυτά τα ωραία τα οποία κάνατε το πρώτο εξάμηνο του 2015, με την διαπραγμάτευση την υπερήφανη την οποία τόσο καλά θυμόμαστε. Καταλαβαίνω για εσάς και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία έμειναν στον ΣΥΡΙΖΑ πόσο επώδυνη ήταν η κωλοτούμπα του Ιουλίου του 2015, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι το πλήρωσε η χώρα, πολύ ακριβά και οι τράπεζες και η μεσαία τάξη την οποία υπερφορολογήσατε για να χρηματοδοτήσετε το αχρείαστο τρίτο σας μνημόνιο”.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση