HomeHL-GreeceΘλίψη στη Λαμία για το χαμό της αγαπητής Βάσως

Θλίψη στη Λαμία για το χαμό της αγαπητής Βάσως

Έσβησε μόλις 55 ετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ηλικία 55 ετών «έσβησε» το χαμόγελο της Βάσως, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη όχι μόνο στους δικούς της ανθρώπους, αλλά και όλη τη Λαμία, αφού ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Η Βάσω ήταν σύζυγος του επιχειρηματία στην εστίαση Βασίλη Δουμανά, ενώ η ίδια για πολλά χρόνια εργάζονταν στο λογιστήριο της εταιρείας «Γιαννίτσης Group ΑΕ».

Ήταν ένας άνθρωπος πρόσχαρος, γεμάτος όρεξη για ζωή. Ακούραστη, δοτική, πάντα να κάνει το καλύτερο για τους άλλους, ακόμη κι αν ήταν σε βάρος της. Γι αυτό είχε μόνο φίλους,που την αγαπούσαν πραγματικά.

Αφήνει πίσω της τον αγαπημένο της σύζυγο Βασίλη και τη λατρεμένη τους κόρη Χρύσα.

Η κηδεία της Βασιλικής (Βάσως) Μακρή θα γίνει στις 3:00΄ το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σκαμνό, στο χωριό του άντρα της, μετά από δίκη της επιθυμία, αφού η Βάσω εκεί περνουσε με την οικογένειά της τις πιο ξένοιαστες στιγμές της ζωής της.

Επιθυμία της οικογένειας ειναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων στη Λαμία. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει και ειδικό κουτί – κουμπαράς στην είσοδο της εκκλησίας.

lamiareport.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση