HomeHL-TOPΠρόστιμα ρεκόρ στην Κρήτη – «Χρυσή» πλήρωσαν την όρεξη για κρέπες

Πρόστιμα ρεκόρ στην Κρήτη – «Χρυσή» πλήρωσαν την όρεξη για κρέπες

8.900 τα πρόστιμα ενάντια στον κορωνοϊό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χρυσάφι πλήρωσαν την διάθεσή τους να φάνε κρέπες δύο κάτοικοι των Χανίων αφού πιάστηκαν από τους ελέγχους της Αστυνομίας χωρίς πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού.

Η απερισκεψία τους αυτή είχε ως αποτέλεσμα να μπει λουκέτο στην κρεπερί για 15 ημέρες και επιπλέον να επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες. Σημειώνεται ότι το πρόστιμο ήταν 2.000 ευρώ ωστόσο με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ανέρχεται πλέον στα 5.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα κάθε ένας από τους δύο πελάτες της κρεπερί καλείται να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ αφού οι κρέπες κόστισαν όσο ένα γεύμα οικογένειας σε πανάκριβο εστιατόριο.

Επίσης, βρέθηκαν χωρίς την απαραίτητη μάσκας προστασίας δύο υπάλληλοι σε μεζεδοπωλείο και ταβέρνα στα Χανιά οπότε θα πληρώσουν κι εκείνοι από 300 ευρώ ο καθένας.

Στο Ηράκλειο τρεις εργαζόμενοι σε ψητοπωλείο και δύο καφενεία δεν φορούσαν τη μάσκα ενάντια στον κορωνοϊό, ένας πελάτης σε σούπερ μάρκετ και πέντε πελάτες σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Όλοι καλούνται να πληρώσουν το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Συνολικά δηλαδή έγιναν 2.464 έλεγχοι στην Κρήτη και επιβλήθηκαν πρόστιμα που ανέρχονται στο ποσό ρεκόρ των 8.900 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr.

Διαφήμιση
Διαφήμιση