HomeΚΡΗΤΗΕπί τάπητος όλα τα ζητήματα της Περιφέρειας Κρήτης

Επί τάπητος όλα τα ζητήματα της Περιφέρειας Κρήτης

Νέο Περιφερειακό Συμβούλιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διπλή μεικτή συνεδρίαση (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη)  την ερχόμενη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης.

Οι συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ (αίθουσα ΜΙΝΩΣ) και συγκεκριμένα η πρώτη θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α. Ανακοινώσεις Προέδρου και Περιφερειάρχη

Α1 Ψηφίσματα

  1. ΤΟΜΕΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

1.1 Έγκριση ετήσιου προγράμματος δράσης Περιφέρειας Κρήτης έτους 2022, σύμφωνα με την εισήγηση της Δ/νσης Σχεδιασμού και Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης ΠΚ.

-(εισηγήτρια η κα Δασκαλάκη Χρυσούλα Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού ΠΚ).

1.2 Έγκριση Προγράμματος Πολιτισμού και Αθλητισμού Περιφέρειας Κρήτης για το  έτος 2022, σύμφωνα με την εισήγηση της Δ/νσης Πολιτισμού και Αθλητισμού ΠΚ.  –  (εισηγητές ο κ. Συριγωνάκης Νικόλαος Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου και ο κ.  Φασουλάκης Κων/νος Εντεταλμένος Σύμβουλος  Πολιτισμού και Απόδημου Ελληνισμού).

1.3 Έγκριση Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Κρήτης για το έτος 2022, σύμφωνα με την εισήγηση της Δ/νσης Τουρισμού ΠΚ.

– (εισηγητής ο κ. Κώτσογλου Κυριάκος Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης).

1.4 Έγκριση προγράμματος δράσεων προβολής και προώθησης αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας Κρήτης για το έτος 2022, σύμφωνα με την εισήγηση της Δ/νσης  Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΚ.

– (εισηγητής ο κ. Φωτάκης Κων/νος Προϊστάμενος Δ/νσης Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΚ).

  1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

2.1 Καταστροφή – ανακύκλωση  άχρηστου υλικού, σύμφωνα με την εισήγηση της       Διεύθυνσης Οικονομικού Π.Κ.

– (εισηγητής ο κ. Κακογιαννάκης Νικόλαος  Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών ΠΚ)

  1. ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

3.1 Έγκριση Κυκλοφοριακής Ρύθμισης στη θέση «Κάμπος» Κισάμου, για το έργο: «ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019», 21ο ΥΠΟΕΡΓΟ (νέο): «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΘΙΖΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑΝΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ», σύμφωνα με την εισήγηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Χανίων.

– (εισηγητής ο κ. Καλογερής Νικόλαος Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χανίων).

Η δεύτερη συνεδρίαση

Η δεύτερη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 14:30 το μεσημέρι με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης :

-Ψήφιση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ – Πίνακας Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων) Περιφέρειας Κρήτης οικονομικού έτους 2022, σύμφωνα με την αριθμ. 1362/2021 σχετική απόφαση Οικονομικής Επιτροπής Π.Κ.

– (εισηγητής ο κ. Κακογιαννάκης Νικόλαος  Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών ΠΚ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση