HomeHL-TOPΜαρτυρία: Πώς έγινε η διπλή τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα

Μαρτυρία: Πώς έγινε η διπλή τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα

Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδερφού του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα δράμα χωρίς τέλος βιώνει από χτες το απόγευμα η περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του κοινοτάρχη Μανώλη Δρετάκη όλα συνέβησαν όταν ο 50χρονος θείος πήρε και τα δύο δίδυμα αδέρφια για να πάνε στο οινοποιείο και να καθαρίσουν τις δεξαμενές.

«Ο 16χρονος ανέβηκε στη δεξαμενή για να την καθαρίσει. Μόλις άνοιξε το καπάκι οι αναθυμιάσεις ζάλισαν το παιδί κι έπεσε μέσα. Αμέσως ανέβηκε ο θείος του για να το βοηθήσει αλλά κι εκείνος ζαλίστηκε κι έπεσε μέσα στη δεξαμενή», δήλωσε στο cretapost.gr ο κύριος Δρετάκης.

Ταυτόχρονα σημειώνει πως «όλο το περισταατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδερφού του νεαρού ο οποίος σε κατάσταση σοκ έτρεξε αμέσως να φωνάξει βοήθεια».

Δυστυχώς όμως τόσο για τις δύο οικογένειες όσο και για την Αγία Βαρβάρα ήταν ήδη αργά για τον θείο και τον ανιψιό που έμελλε να βρουν τόσο αδόκητο χαμό και ο θάνατός τους να βυθίσει στο πένθος όλη την Κρήτη.

Με πόνο ψυχής ο Μανώλης Δρετάκης ανέφερε ότι ο 50χρονος διατηρούσε εμπορικό κατάστημα και ήταν αγαπητός από όλους τους συγχωριανούς του αφού ήταν πάντα πρόσχαρος, ευγενής και δραστήριος σε ό,τι αφορά την τοπική κοινωνία, προσέτρεχε πάντα να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί σε όποιον είχε ανάγκη.

Πλέον οι μόνες λέξεις που βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα του κοινοτάρχη είναι «να δώσει ο Θεός δύναμη και στις δύο οικογένειες να το ξεπεράσουν. Δεν υπάρχουν λόγια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση