HomeΚΡΗΤΗΔωρεά στη μνήμη του Κρητικού αεροναυπηγού που χάθηκε τόσο άδικα

Δωρεά στη μνήμη του Κρητικού αεροναυπηγού που χάθηκε τόσο άδικα

Τα χρήματα θα προσφερθούν στην Ηλιαχτίδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την είδηση για την  ξαφνική απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου και μέλους του Τ.Ε.Ε.  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΑΜΙΕΔΑΚΗ, Αεροναυπηγού / Μηχανολόγου Μηχανικού, η Διοικούσα  Επιτροπή του Τ.Ε.Ε.–Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα,
  • Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένειά του,
  • Να καταθέσει το ποσό των 50,00 € στο ίδρυμα «Ηλιαχτίδα»

εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου αλλά κυρίως του εκλεκτού φίλου, στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Ο Μανώλης  Μπαμιεδάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1957. Σπούδασε Αεροναυπηγός – Μηχανολόγος  Μηχανικός στο Τορίνο.

Άνθρωπος δραστήριος και δημιουργικός, ίδρυσε την εταιρεία «EUROPOINT»-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων   και έγινε γνωστός σε όλον τον επιχειρηματικό κόσμο της Κρήτης μέσα από τα Αναπτυξιακά &  Ευρωπαϊκά προγράμματα που υλοποιήθηκαν σε όλη την Κρήτη.

Παράλληλα ήταν Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής σε προγράμματα «Δια Βίου  Μάθησης». Τον   χαρακτήριζε η πραότητα και η καλοσύνη. Πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη.

Ήταν παντρεμένος με την Οικονομολόγο Γιάννα  Κόκκινου  και είχε αποκτήσει δύο παιδιά, με το γιό του Θεμιστοκλή να ακολουθεί το επάγγελμα του Μηχανολόγου Μηχανικού.

Απεβίωσε στις 18 Νοεμβρίου 2021 και η κηδεία του θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου 2021 στο Σκαλάνι Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση