HomeHL-9Κορωνοϊός: Ένας ακόμα πλήρως εμβολιασμένος πέθανε στην Κρήτη

Κορωνοϊός: Ένας ακόμα πλήρως εμβολιασμένος πέθανε στην Κρήτη

Σχεδόν 400.000 οι εμβολιασμένοι στο νησί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας συνάνθρωπος μας κατέληξε χτυπημένος από κορωνοϊό σε νοσοκομείο της Κρήτης. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού οι θάνατοι αυξάνονται ακόμα και στο νησί μας.

Στους συνολικά 99 ανέρχονται οι ασθενείς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Κρήτης με κορωνοϊό για την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, εκ των οποίων οι 86 νοσηλεύονται σε απλές κλίνες και οι 13 σε ΜΕΘ και 9 διασωληνωμένοι.

Πιο αναλυτικά οι 49 από τους 86 που βρίσκονται σε απλή κλινική covid είναι ανεμβολίαστοι (ποσοστό 57%) και οι 37 εμβολιασμένοι, ενώ από τους 13 που νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας οι 10 είναι ανεμβολίαστοι (ποσοστό 76,9%) και μόνο οι τρεις είναι εμβολιασμένοι.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι στην Κρήτη ανέρχονται στους 395.108.

ΠΑΓΝΗ

Εννέα είναι συνολικά οι ασθενείς , οι έξι εκ των οποίων σε απλή κλινική covid, οι τρεις σε ΜΕΘ και οι δύο διασωληνωμένοι.

Βενιζέλειο

Συνολικά νοσηλεύονται 18 ασθενείς με κορωνοϊό, από τους οποίους οι 15 σε απλή κλινική, οι τρεις σε Μονάδα και ένας διασωληνώμενος.

Χανιά

Στους 32 ανέρχονται συνολικά οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων από τους οποίους οι 28 σε κλινική covid, οι τέσσερις σε ΜΕΘ και τρεις είναι διασωληνωμένοι.

Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο νοσηλευόνται 18 ασθενείς, εκ των οποίων οι 16 σε απλή κλινική και οι δύο διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.

Άγιος Νικόλαος

Δέκα είναι οι ασθενείς στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, από τους οποίους οι εννέα σε covid και ένας διασωληνωμένος σε Μονάδα.

Ιεράπετρα

Μόλις τέσσερις είναι οι ασθενείς με κορωνοϊό και νοσηλεύονται σε απλή κλινική.

Σητεία

Μόνο ένας ασθενής νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο.

Νεάπολη

Τέλος, στη Νεάπολη νοσηλεύονται επτά ασθενείς σε απλή κλινική covid.

peristatikacovid

Διαφήμιση
Διαφήμιση