HomeΕΛΛΑΔΑΜανώλης Κεφαλογιάννης «Σε θετικό κλίμα η συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για τις επιδοτήσεις »

Μανώλης Κεφαλογιάννης «Σε θετικό κλίμα η συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για τις επιδοτήσεις »

Με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή με πρωτοβουλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού με εκπροσώπους του Πρωτογενούς Τομέα της Κρήτης συζητήθηκαν σε θετικό κλίμα τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τις επιδοτήσεις στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα.

Η συνάντηση έγινε παρουσία των βουλευτών Γιάννη Κεφαλογιάννη και Μάξιμου Σενετάκη, του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του εκπροσώπου του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη.

Για τα αποτελέσματα της συνάντησης ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η χθεσινή συνάντηση στη Βουλή που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με εκπροσώπους του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα της Κρήτης σηματοδοτεί το ενδιαφέρον του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και προσωπικά του υπουργού Σπήλιου Λιβανού για τους αγρότες της Κρήτης.

Μία συνάντηση που υπηρετεί το διάλογο και τα συμφέροντα των πραγματικών παραγωγών και του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα της Κρήτης. Ένας διάλογος που θα είναι συνεχής και ουσιαστικός όπως δεσμεύτηκε ο υπουργός.

Ο Σπήλιος Λιβανός μετά και τη συνάντηση που είχαμε στις Βρυξέλλες με τις δεσμεύσεις και τις εξαγγελίες του προς τον αγροτικό κόσμο της Κρήτης δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την επίλυση των όποιων ζητημάτων προέκυψαν πρόσφατα με τις επιδοτήσεις στην Κρήτη.

Οι ενστάσεις από αυτούς που θίγονται θα εξεταστούν μία προς μία και η ορθή τεκμηρίωση των αιτημάτων, σημαίνει ακέραια καταβολή της  επιδότηση όπως δήλωσε και ο υπουργός.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει εκπονήσει μία μακρόχρονη στρατηγική για την κτηνοτροφία για τη σύνδεσή της με την διατροφή και τον τουρισμό. Ενώ ο εξορθολογισμός του πλαισίου των ελέγχων και οι κανόνες βοηθούν ουσιαστικά τους πραγματικούς παραγωγούς.

Όσοι βρίσκονται απέναντι  είτε εξυπηρετούν μικροκομματικές επιδιώξεις είτε άλλα συμφέροντα

Εμείς παραμένουμε πάντα στο πλευρό των αγροτών μας και θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις προσπάθειές τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαστε πάντα δίπλα σε όλους αυτούς που πραγματικά μοχθούν για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση