HomeHL-GreeceΛάρισα: Bίντεο από τον εντοπισμό των συντριμμιών του αεροπλάνου

Λάρισα: Bίντεο από τον εντοπισμό των συντριμμιών του αεροπλάνου

Σε απόκρημνη χαράδρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του πιλότου του μονοκινητήριου αεροπλάνου Σταύρου Τσιγάλογλου, που αγνοούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας.

Το μεσημέρι εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας, τα συντρίμμια του αεροπλάνου. Πρόκειται για την περιοχή Άνω Αμυγδαλή, στην επαρχία Αγιάς.

Σε απόκρημνη χαράδρα το σημείο της συντριβής

Σύμφωνα με πληροφορίες από το onlarissa, το σημείο της συντριβής είναι μια απόκρημνη χαράδρα, όπου για να προσεγγίσει το πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής χρειάστηκε περίπου 2,5 ώρες.

Οπως σημειώνεται, στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής (22 πυροσβέστες με 11 οχήματα και ομάδα Σ.μη.Ε.Α..), αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της συντριβής του μονοκινητήριου αεροπλάνου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι από νωρίς το πρωί σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου από τη Δράμα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από τη Θήβα στη Δράμα με το μονοκινητήριο αεροπλάνο του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το μονοκινητήριο είδε ηλικιωμένος στην περιοχή του Αχιλλείου Λάρισας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση