HomeHL-SportsΗ μεγάλη πρόκληση του ΟΦΗ, να «καλύψει» τις απουσίες των Νέιρα, Ντουρμισάι

Η μεγάλη πρόκληση του ΟΦΗ, να «καλύψει» τις απουσίες των Νέιρα, Ντουρμισάι

Οι επιδόσεις του Αργεντινού χαφ και του Ελληνα φορ αντιστοιχούν στη... μισή μεσοεπιθετική συγκομιδή/λειτουργία των Κρητικών, αλλά αμφότεροι δεν υπολογίζονται για το ματς του Βόλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε καλό momentum βρήκε η τελευταία διακοπή τον ΟΦΗ, καθώς έτρεχε αήττητο σερί 4 αγώνων (2-2-0) και για αυτό άλλωστε εδραιώθηκε ψηλά στην κατάταξη.

Τώρα ακολουθεί το σαββατιάτικο  ματς του Βόλου με την ομώνυμη ομάδα και στο Ηράκλειο καλούνται να… αποδείξουν πως μπορούν να λειτουργήσουν το ίδιο καλά και χωρίς τα δύο τους «βαριά χαρτιά» στο μεσοεπιθετικό σκέλος.

Πιο συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Χουάν Νέιρα και Φιορίν Ντουρμισάι και μπορεί ο πρώτος να έλειπε και από το 2-0 επί του Ατρόμητου, σε μερικές ημέρες στο Πανθεσσαλικό θα είναι η πρώτη φορά στη σεζόν που παράλληλα με εκείνον νοκ άουτ τέθηκε και ο 25χρονος φος (πλέον εξτρέμ), ο οποίος ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τους Περιστεριώτες.

Σίγουρα σε μία ομάδα δεν κερδίζουν μόνο ένας, δύο ή τρεις παίκτες αλλά όλοι μαζί (αυτό δεν είναι απλά για να λέγεται αλλά ισχύει), ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι που λόγω κατάστασης, ποιότητας, ταλέντου (στην προκειμένη περίπτωση ισχύουν και τα τρία) παρουσιάζονται πιο επιδραστικοί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση