HomeHL-TOP20χρονη «αφαίρεσε» 12.000 ευρώ από τη μητέρα φίλης της

20χρονη «αφαίρεσε» 12.000 ευρώ από τη μητέρα φίλης της

Αφαίρεσε τα χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είδε ξαφνικά το λογαριασμό της στην τράπεζα να αδειάζει. Περισσότερα από 12.000 ευρώ έκαναν φτερά χωρίς η ίδια να έχει δώσει τους αριθμούς του τραπεζικού της λογαριασμού σε κανέναν και χωρίς να τον χειρίζεται μέσω ίντερνετ.

Κατήγγειλε την κλοπή στους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κισάμου και ζήτησε από την τράπεζα αναλυτικούς λογαριασμούς προκειμένου να δουν τι έγιναν τα χρήματα.

Όπως προέκυψε άγνωστος δράστης χρησιμοποιούσε την κάρτα της χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έστρεψαν από την πρώτη στιγμή τις υποψίες τους στα στενά συγγενικά της πρόσωπα και γνωστούς καθώς ήταν εκείνοι που θα μπορούσαν να είχαν πρόσβαση στο πορτοφόλι της για να της αφαιρέσουν την κάρτα.

Από την έρευνα τους διαπιστώθηκε ότι η 20χρονη φίλη της 16χρονης κόρης της ήταν εκείνη που έπαιρνε την κάρτα και την χρησιμοποιούσε κάνοντας από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα αναλήψεις που ξεπέρασαν το ποσό των 12.000 ευρώ. Μάλιστα η κάρτα είχε χρησιμοποιηθεί και για αγορές ρούχων όχι όμως σύμφωνα με πληροσοφορίες του cretapost, μεγάλης χρηματικής αξίας.

Η 20χρονη κλήθηκε από τους αστυνομικούς και παραδέχτηκε την υπεξαίρεση των χρημάτων ισχυριζόμενη ωστόσο ότι έγινε με την βοήθεια και των δύο παιδιών του θύματος, δηλαδή της 16χρονης φίλης της και της 10χρονης αδελφής της.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί τι έγιναν τα χρήματα και ποιος τα πήρε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση