HomeHL-TOPΟ καιρός στην Κρήτη: Βροχές και συννεφιά σε όλο το νησί

Ο καιρός στην Κρήτη: Βροχές και συννεφιά σε όλο το νησί

Άνεμοι εξασθενημένοι, πτώση της θερμοκρασίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη. Περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου σύμφωνα με την πρόγνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Πιο αναλυτικά στην Κρήτη. Τις πρωινές ώρες και αργά το βράδυ η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Κρήτη από 10 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Συγκεκριμένα ο καιρός στις πόλεις της Κρήτης έχει ως εξής:

Ηράκλειο

Ασθενής βροχή αναμένεται νωρίς το πρωί ενώ καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ο ουρανός αναμένεται να είναι συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση και θα φτάσει 15 – 17 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι εξασθενούν σημαντικά.

Χανιά

Παρόμοια εικόνα του καιρού αναμένεται να επικρατήσει και στα Χανιά ενώ νωρίς το πρωί σημειώθηκαν βροχές. Ο ουρανός αναμένεται να έχει πυκνή νέφεσω, η θερμοκρασία θα κυμανθεί 15 – 18 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν μέχρι και τα 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στην πόλη νωρίς το πρωί ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 – 16 βαθμούς Κελσίου.

Άγιος Νικόλαος

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 – 18 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν εξασθενημένοι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση