HomeHL-GreeceΗ αστυνομία είχε εξετάσει και τον δικηγόρο ως ύποπτο για τη δολοφονία της μητέρας του

Η αστυνομία είχε εξετάσει και τον δικηγόρο ως ύποπτο για τη δολοφονία της μητέρας του

Οι αστυνομικές αρχές είχαν πάρει dna και από τον δικηγόρο για να ταυτοποιήσουν τον δολοφόνο της μητέρας του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αποκάλυψη ότι ο 39χρονος που δολοφόνησε τη νονά του στον Βόλο, είχε σκοτώσει και τη μητέρα του δικηγόρου που τον υπεράσπιζε για χρόνια στα δικαστήρια, έχει προκαλέσει σοκ καθώς πρόκειται για ένα έγκλημα που είχε μείνει ανεξιχνίαστο για χρόνια.

Η αστυνομία μετά την άγρια δολοφονία της μητέρας του δικηγόρου το 2009, είχε εξετάσει ως υπόπτους κάποιους γείτονες της άτυχης γυναίκας προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν το dna που βρέθηκε στα νύχια της γυναίκας με αυτό των υπόπτων. Το γεγονός ότι η πόρτα δεν είχε παραβιαστεί, τους οδήγησε στο συμπέρασμα πως ο δράστης θα ήταν κάποιος γνωστός ή συγγενής.

Ο γιος στον κύκλο των υπόπτων

Σε αυτό το πλαίσιο, ο γιος της άτυχης γυναίκας ήταν στον κύκλο των υπόπτων που ερευνούσε η αστυνομία ενώ είχαν προχωρήσει οι διαδικασίες για να του πάρουν δείγμα dna. Δεν έγινε γνωστό αν υπήρξαν κάποια αποτελέσματα από αυτή τη διαδικασία και προφανώς δεν είχε αποδειχθεί κάτι σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η γυναίκα είχε ξυλοκοπηθεί άγρια πριν ο 39χρονος τη δολοφονήσει με μαχαίρι της κουζίνας. Στη συνέχεια έψαξε για χρήματα ή κοσμήματα το σπίτι και έφυγε.

Μιλώντας στο LIVE NEWS η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Άννα Ευθυμίου υπογράμμισε ότι η επιτυχία της αστυνομίας σημειώθηκε μετά από συνεργασία των Αρχών με τον δικηγόρο, της παρατηρητικότητας των αστυνομικών σε συνδυασμό με τις νέες δυνατότητες που υπάρχουν μέσω της τεχνολογίας.

«Η αστυνομία δεν κλείνει καμία υπόθεση, μέχρι να φτάσει στην άκρη του νήματος» σημείωσε η κυρία Ευθυμίου, τονίζοντας ότι δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξυχνιάζεται μετά την ψηφιοποίηση του εγκληματολογικού αρχείου της χώρας.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση