HomeHL-WorldΓιόρτασαν 70 χρόνια γάμου και δηλώνουν πιο αγαπημένοι από ποτέ

Γιόρτασαν 70 χρόνια γάμου και δηλώνουν πιο αγαπημένοι από ποτέ

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι γιόρτασε τα 70 χρόνια γάμου ανάμεσα σε φΈνα ηλικιωμένο ζευγάρι γιόρτασε τα 70 χρόνια γάμου ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς και δηλώνουν πιο αγαπημένοι από ποτέ.ίλους και συγγενείς και δηλώνουν πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι γιόρτασε την 70η επέτειο γάμου του με ένα φαντασμαγορικό τρόπο! Οργάνωσαν μια τεράστια γιορτή, στην οποία εκτός από τους φίλους και τους συγγενείς τους, παρευρέθηκε και ορχήστρα!

Το Σάββατο στο Black Mountain της Βόρεια Καρολίνα, πραγματοποιήθηκε μια γιορτή αγάπης. Ο Dr. Gene Carnell και η σύζυγός του, Bobbie, γιόρτασαν την 70η επέτειο γάμου τους ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Μάλιστα, το συγκρότημα «Ladies for Liberty» συμμετείχε σ’ αυτή την μεγάλη γιορτή, τραγουδώντας επιτυχίες από τις δεκαετίες του 1940 και του 1950!

Το ζευγάρι μετακόμισε στην περιοχή πριν από 25 χρόνια, το 1997, και δήλωσε ότι η ζωή στη Δυτική Βόρεια Καρολίνα ήταν ευλογία και για τους δυο τους.

«Κάνουμε αυτή τη γιορτή για να γιορτάσουμε εκτός από τον γάμο μας και τα 25 χρόνια φιλίας που μας δένουν με τους κατοίκους της περιοχής. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους» δήλωσε ο Gene στο News 13.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς περνάνε τον χρόνο τους, το ζευγάρι απάντησε ότι έχουν μαζί κάποια κοινά χόμπι, αλλά έχουν και προσωπικά ενδιαφέροντα με τα οποία δεν έχουν πάψει να ασχολούνται όλα αυτά τα χρόνια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση