HomeHL-9Ποινικές διώξεις στους 4 για το επεισόδιο στη Φοινικιά

Ποινικές διώξεις στους 4 για το επεισόδιο στη Φοινικιά

Θα δικαστούν στο αυτόφωρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι το βράδυ της Κυριακής διαπληκτίστηκαν με γείτονα τους και προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε δύο άτομα.

Στους συλληφθέντες ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για σωματικές βλάβες από κοινού και για παράνομη οπλοφορία.

Ο δικηγόρος των κατηγορουμένων ζήτησε και πήρε αναβολή έως ότου ολοκληρωθούν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις.
Έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 25 Νοεμβρίου στο αυτόφωρο.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις συλληφθέντες ανήκαν σε μία παρέα που είχε τραπέζι σε σπίτι στην περιοχή της Φοινικιάς, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία επικράτησε ένταση μεταξύ δύο γειτόνων τους.

Πολύ σύντομα «άναψαν τα αίματα» με αποτέλεσμα οι δύο παρέες να έρθουν στα χέρια. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο μετά από έρευνα βρήκαν και κατέσχεσαν πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια.

Το αναλυτικό δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες (14.11.2021) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, τέσσερις (4) ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα χθες (14.11.2021) το βράδυ, οι τέσσερις ημεδαποί προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε βάρος δύο ημεδαπών και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια και αναδιπλούμενο μαχαίρι για τα οποία σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία σε βάρος δύο από τους ημεδαπούς- δράστες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση